Adidas X Gucci: Η συνεργασία της χρονιάς σε μια νέα αποκλειστική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ

Σε μία από τις πιο συναρπαστικές συνεργασίες της χρονιάς, Adidas και Gucci έδωσαν τα χέρια για μια αποκλειστική νέα συλλογή. Τα δύο mega brands θα παρουσιάσουν μια σειρά νέων προϊόντων, που αν μη τι άλλο αναμένεται να έχει μεγάλες λίστες αναμονής.
Adidas X Gucci: Η συνεργασία της χρονιάς σε μια νέα αποκλειστική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ

Επιβεβαιώνοντας την είδηση της συνεργασίας της με τον ιταλικό οίκο μόδας, η Adidas, σε δήλωση, ανέφερε: «Η Gucci και η Adidas Originals επιβεβαιώνουν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα συνεργασία –Adidas x Gucci– που συνδυάζει την κληρονομιά και τους δημιουργικούς κώδικες και των δύο εμπορικών σημάτων».

Διαβάστε ακόμα: Adidas for Prada Re-Nylon - Η νέα συνεργασία διαθέτει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από ανακυκλωμένο πλαστικό

Σημειώνοντας παρομοίως, η Gucci ανήρτησε στο Instagram, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα το νέο λογότυπο συνεργασίας: «Παρουσίαση #adidasxGucci. Οι καθιερωμένες σιλουέτες συναντούν τους συνδυασμένους δημιουργικούς κώδικες του @adidasoriginals και του Οίκου, δημιουργώντας κάτι ευδιάκριτα νέο».

Η ανάρτηση αποκάλυψε ένα σταυρωτό κρεμ μπλέιζερ με τσέπη στο στήθος που φέρει το νέο logo σε μπλε χρώμα. Οι followers είχαν επίσης την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά σε ένα ζευγάρι μαύρα κομμένα γάντια με το ίδιο λογότυπο και τις διάσημες τρεις ρίγες της Adidas σε λευκό, καθώς και ένα ζευγάρι loafers με τακούνι με χρυσό λογότυπο Gucci στο αριστερό πόδι και ένα χρυσό λογότυπο Adidas στο δεξί.

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Άλλα κομμάτια από τη συνεργασία αποκαλύφθηκαν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στην επίδειξη της Gucci στο Μιλάνο, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Απόλυτα ολοκληρωμένη, με δερμάτινα γάντια, πλεκτά αθλητικά σκουφάκια, υπερμεγέθη καπέλα, προσαρμοσμένα κοστούμια και πολλά άλλα, η συλλογή Adidas X Gucci σίγουρα έχει δώσει το στίγμα ότι θα αξίζει την αναμονή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ