Marshall: Τα νέα φορητά bluetooth ηχεία Emberton II και Willen μπορούν να χωρέσουν στην τσέπη σας

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία η Marshall κυριαρχεί στο σύμπαν του ήχου εδώ και 60 χρόνια. Συνεχίζοντας την πρωτοπορία της στη σφαίρα της μουσικής και του home entertainment, η εταιρεία μόλις παρουσίασε δύο νέα φορητά bluetooth ηχεία, τα Emberton II και Willen, που βάζουν την ποιότητα της Marshall στην τσέπη σας.
Marshall: Τα νέα φορητά bluetooth ηχεία Emberton II και Willen μπορούν να χωρέσουν στην τσέπη σας

Όσοι έχουν βρεθεί ποτέ σε κάποια συναυλία ή σε ένα στούντιο ηχογράφησης, είναι αναμφίβολα εξοικειωμένοι με τους ενισχυτές και τα ηχεία Marshall. Το λογότυπο από μόνο του μπορεί να ξυπνήσει αναμνήσεις από θρυλικές βραδιές στο Λυκαβηττό ή από τις πρόβες στο γκαράζ με το συγκρότημα, όταν ακόμη ήσαστε στο Λύκειο.

Διαβάστε ακόμα: Ο μίκτης μουσικής TX-6 της teenage engineering μιξάρει επαγγελματικά και χωράει στην τσέπη σας

Το βρετανικό brand έχει γίνει βασικός πυλώνας στη μουσική βιομηχανία από τη γέννησή του, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, και συνεχίζει την πολυετή παρουσία του στη σφαίρα της μουσικής και του home entertainment με κάθε νέα καινοτόμο κυκλοφορία.

Η εταιρεία έρχεται τώρα να αποκαλύψει δύο νέες προσθήκες στη σειρά φορητών ηχείων υψηλής ποιότητας. Πρώτα απ' όλα, το Emberton II, μια αναβάθμιση του διαρκώς δημοφιλούς φορητού ηχείου της Marshall, επιτρέπει 50% περισσότερο χρόνο αναπαραγωγής, συνολικά πάνω από 30 ώρες ακρόασης.

Εικόνα

Απλό στη σχεδίαση και τη λειτουργία του, αυτό το νέο μοντέλο 16 εκατοστών επιτρέπει επίσης τη σύζευξη με άλλα όμοια ηχεία, εάν διαθέτετε περισσότερα από ένα, ώστε να έχετε «μεγαλύτερο» ήχο. Η συνοδευτική εφαρμογή σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τη μουσική σας με προεπιλογές equalizer αλλά και να παραμένετε ενημερωμένοι με updates.

H Marshall παρουσίασε επίσης το Willen, ένα φορητό ηχείο ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό. Με διαστάσεις κάτι περισσότερο από 10x10 εκατοστά με βάθος 2,5 εκατοστά περίπου το ηχείο προσφέρει απρόσμενα δυνατό ήχο για το μέγεθός του.

Εικόνα

Κατασκευασμένο για να χωράει στην τσέπη σας, το Willen παρέχει πάνω από 15 ώρες χρήσης, με μπαταρία που φορτίζει πλήρως σε τρεις ώρες. Ένας λαστιχένιος ιμάντας στο πίσω μέρος της συσκευής σάς επιτρέπει να τοποθετείτε το ηχείο οπουδήποτε θέλετε, με δυνατότητες σύζευξης με τα υπόλοιπα μοντέλα της Marshall, όπως το Emberton II.

Εικόνα

Επιπλέον, το Willen λειτουργεί και ως ηχείο τηλεφώνου, με ενσωματωμένο μικρόφωνο και κουμπί που σας επιτρέπει να απαντάτε ή να απορρίπτετε κλήσεις επί τόπου.

Και τα δύο ηχεία είναι συμβατά με Bluetooth και θα κυκλοφορήσουν σύντομα στον ιστότοπο της Marshall, με το Emberton II να κοστίζει 170 δολάρια και το Willen στα 120 δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ