Ο μίκτης μουσικής TX-6 της teenage engineering μιξάρει επαγγελματικά και χωράει στην τσέπη σας

Αν, πριν από 15 χρόνια, λέγατε σε κάποιον ότι θα μπορούσε να φτιάξει τη δική του μουσική από μια συσκευή τσέπης, θα σας έλεγε τρελό. Με το μίκτη μουσικής TX-6 που μόλις παρουσίασε η teenage engineering, μπορείτε να μιξάρετε τα μουσικά αρχεία που έχετε στο smartphone ή το tablet σας αλλά και να δημιουργήσετε master.
Ο μίκτης μουσικής TX-6 της teenage engineering μιξάρει επαγγελματικά και χωράει στην τσέπη σας

Είτε έχετε αποθηκευμένα τα μουσικά αρχεία σας στο smartphone είτε στο tablet ή το laptop σας, ο φορητός μίκτης μουσικής και ήχου TX-6 της teenage engineering έρχεται να σας δώσει πλήρη έλεγχο επαγγελματικού επιπέδου, όπου κι αν βρίσκεστε, καθώς κυριολεκτικά χωράει στην τσέπη σας.

Διαβάστε ακόμα: Technics SL-1200 - Το αγαπημένο πικάπ της hip hop και των DJs γιορτάζει 50 χρόνια με επτά premium εκδόσεις

Ο TX-6 λειτουργεί ως μια εξαιρετικά συμπαγής πλατφόρμα μίξης με 6 υποδοχές στερεοφωνικής εισόδου, 2 υποδοχές στερεοφωνικής εξόδου, μια κύρια υποδοχή ακουστικών (με υποδοχές 3,5 mm και μια υποδοχή 6,35 mm με προσαρμογέα) και μια θύρα USB-C.

Ο μίκτης 12 καναλιών διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα με μονάδες BLE-MIDI και μπορεί να συνδεθεί είτε στον υπολογιστή σας είτε σε οποιαδήποτε συσκευή iOS για δημιουργία εν κινήσει. Επίσης το 32-bit TX-6 λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί έως και 8 ώρες.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του, το TX-6 διαθέτει ενσωματωμένο synthesizer και sequencer, με την επιλογή να ελέγχεται μέσω μιας εξωτερικής συσκευής MIDI. Διαθέτει επίσης μετρονόμο, δέκτη, drum machine και διάφορα εφέ όπως αντήχηση, παραμόρφωση και καθυστέρηση, μεταξύ άλλων, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε «Λειτουργία DJ» για cross-fading μεταξύ των καναλιών.

Υπερβαίνοντας τη χρηστικότητα ενός απλού φορητού gadget ήχου, το αλουμινένιο συμπαγές TX-6 είναι επαναστατικό για το πόσο προσιτή κάνει τη διαδικασία μίξης αλλά και το πόσο απλοποιεί τη μουσική παραγωγή. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το TX-6 στον ιστότοπο της teenage engineering αλλά και να το αγοράσετε αντί 1.199 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ