Η Billie Eilish συνεργάζεται με την Nike και υπογράφει τα νέα Air Force 1 

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι τα πολυαναμενόμενα Nike Air Force 1 με την υπογραφή της και η συνοδευτική σειρά ειδών ένδυσης θα κυκλοφορήσουν αυτό τον μήνα.
Η Billie Eilish συνεργάζεται με την Nike και υπογράφει τα νέα Air Force 1 

Ένα βήμα για έναν καλύτερο κόσμο κάνουν η Nike και η Billie Eilish δημιουργώντας μαζί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Τα Air Force 1 Hi, με την υπογραφή Billie Eilish x Nike είναι φτιαγμένα κατά 18% από ανακυκλωμένα υλικά που προέρχονται από καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένου ενός συνθετικού περιβλήματος nubuck στο πάνω μέρος που χρησιμοποιεί 80% ανακυκλωμένα υλικά, λεπτομέρειες από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ενώ το κάτω μέρος είναι κατασκευασμένο με Nike Grind, υπολείμματα της διαδικασίας κατασκευής και ανακυκλωμένα παπούτσια του προγράμματος Reuse-A-Shoe.

Όμως η συνεργασία τους δεν σταματά εκεί, αφού μαζί με τα παπούτσια, οι φανς θα μπορούν να αγοράσουν και τη συνοδευτική σειρά σειρά ειδών ένδυσης, στο κλασικό oversized style που επιλέγει συνήθως η τραγουδίστρια για τις εμφανίσεις της.

Ολόκληρη η συλλογή αποτελείται από την εκδοχή της Billy για τα εμβληματικά sneakers Air Force 1, ένα boxy T-shirt, ένα oversized hoodie και ένα φαρδύ παντελόνι φόρμας, όλα σε ουδέτερο μπεζ χρώμα, που ισορροπούν μεταξύ της προοδευτικής σύγχρονης ματιάς της 20χρονης καλλιτέχνιδας και του σεβασμού προς το κλασικό.

Διαβάστε ακόμα: Tα πρώτα sneakers Rolex Daytona Nike Air Jordan 1 στον κόσμο είναι γεγονός

«Η πρόκληση και η ευκαιρία με αυτή τη συλλογή ήταν να σεβαστώ τα πρωτότυπα παπούτσια, αλλά να τα κάνω δικά μου», εξήγησε η Billie Eilish σε δήλωσή της.

«Ήταν επίσης σημαντικό για μένα να αναμείξουμε υλικά που προτιμούσαμε από περιβαλλοντική άποψη, όπου μπορούσαμε, και να τα παρουσιάσουμε με έναν τρόπο που να μοιάζει φρέσκος», τόνισε.

Εικόνα
Τα Air Force 1 Hi, με την υπογραφή Billie Eilish x Nike θα είναι διαθέσιμα από τις 25 Απριλίου.

Η Billie Eilish έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τη Nike για τα sneakers Ghost Green Air Jordan 1, αξίας 170 δολαρίων και τα Air Jordan 15, αξίας 225 δολαρίων.

Τι πρέπει να ξέρετε για να νέα sneakers:

  • Brand: Billie Eilish x Nike
  • Μοντέλο: Air Force 1 Hi
  • Ημέρα κυκλοφορίας: 25 Απριλίου
  • Τιμή: 170 δολάρια
  • Πού θα το βρείτε: Online @ Nike SNKRS