David Beckham: Πώς ετοιμάζεται η οικογένεια για το γάμο του γιου της με κόρη δισεκατομμυριούχου

Brooklyn Beckham και Nicola Peltz ετοιμάζονται να παντρευτούν τον Απρίλιο στην έπαυλη της οικογένειας Peltz στη Φλόριντα. Όπως είναι φυσικό, David και Victoria Bekham καθώς και η οικογένεια του δισεκατομμυριούχου Nelson Peltz βρίσκονται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το γεγονός που όλοι πιστεύουν ότι θα είναι ο γάμος της χρονιάς.
David Beckham: Πώς ετοιμάζεται η οικογένεια για το γάμο του γιου της με κόρη δισεκατομμυριούχου

Ο μεγαλύτερος γιος της Victoria και του David Beckham, Brooklyn, πρόκειται να παντρευτεί με την ηθοποιό αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz τον Απρίλιο, στη βίλα της οικογένειας Peltz στη Φλόριντα. Με το Instagram να κατακλύζεται ήδη από τις γλυκανάλατες αναρτήσεις του ζευγαριού, όλα δείχνουν ότι ο σχεδιασμός για τον γάμο της χρονιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμα: David Beckham - Αυτή είναι η Maserati MC20 Fuoriserie Edition που σχεδίασε ο ίδιος

Σύμφωνα με τη Sun, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Beckham και η Αμερικανίδα ηθοποιός έχουν ήδη επιλέξει την τοποθεσία του γάμου. Την απόφαση φαίνεται να πήρε η Nicola, κόρη του δισεκατομμυριούχου Αμερικανού επιχειρηματία Nelson Peltz, καθώς η κατοικία των Beckham των 35 εκατ. ευρώ στο Holland Park και η αγροικία Cotswolds των 7 εκατ. ευρώ φαίνεται ότι δεν διέθεταν τις προϋποθέσεις που απαιτεί το ζευγάρι για την τελετή.

Αν και το ζευγάρι ήδη ζει σε ένα ακίνητο 9 εκατ. ευρώ στο Μπέβερλι Χιλς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hello!, Brooklyn και Nicola επέλεξαν να παντρευτούν στο βασιλικών διαστάσεων ακίνητο της οικογένειας Peltz στο Palm Beach της Φλόριντα, ένα παλάτι 27 υπνοδωματίων μπροστά στον ωκεανό, αξίας 90 εκατ. ευρώ.

«Είναι λογικό. Η Nicola και ο Brooklyn θέλουν όλη η μέρα να είναι τέλεια και η προσοχή τους στη λεπτομέρεια είναι εκπληκτική. Τα χρήματα προφανώς δεν είναι θέμα, αλλά παρ' όλα αυτά θέλουν η ημέρα να είναι μια γιορτή αγάπης, όχι πλούτου», δήλωσε μια πηγή στη Sun.

Η εκδήλωση πρόκειται να είναι «οικογενειακή υπόθεση», με τα αδέρφια του Brooklyn -Romeo, 19 ετών, και Cruz, 16 ετών - να φέρονται ως κουμπάροι του. Παράνυφος από την πλευρά της νύφης φημολογείται ότι θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους αδερφούς της Nicola, ο 32χρονος πρώην παίκτης του χόκεϊ επί πάγου Brad Peltz.

Ο πατέρας του Brooklyn, David, θα είναι εκείνος που αναμένεται να υποδεχθεί τους καλεσμένους και να κάνει την κύρια ευχετήρια ομιλία. Η λίστα των διάσημων καλεσμένων περιλαμβάνει τις Gigi Hadid, Nicole Richie και Gordon και Tana Ramsay.

Ο David Beckham δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί στο Instagram τις δικές του προετοιμασίες για την ημέρα, καθώς πήγε για ψώνια με τους δύο παππούδες του Brooklyn (τον πατέρα του, που ονομάζεται επίσης David, και τον πατέρα της Victoria, Anthony Adams), στο Μαϊάμι. Στη φωτογραφία των τριών κομψών ανδρών που φορούν τα κοστούμια τους, ο David έγραψε: «Δημιουργώντας ιδιαίτερες αναμνήσεις ❤️❤️ σχέδια γάμου σε εξέλιξη και οι μπαμπάδες είναι όλοι κοστουμαρισμένοι και παπουτσωμένοι 🔥».

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε πρόσφατα σε ένα βίντεο για τη Vogue ότι ο γάμος θα είναι «εβραϊκός», με τον Brooklyn να αποκαλύπτει ότι θα φοράει «yarmulke» (σ.σ. το καπελάκι που φορούν οι Ορθόδοξοι Εβραίοι κατά της διάρκεια της προσευχής). Μίλησαν επίσης για τα αγαπημένα τους cocktail, λέγοντας ότι ένα μαρτίνι εσπρέσο, λίτσι ή σαμπούκα είναι πιθανό να αποτελέσει το ποτό της επιλογής τους στο γάμο.

Ο Brooklyn αποκάλυψε μάλιστα ότι το ζευγάρι είναι σε «πλήρη προετοιμασία για το γάμο και είναι πολύ διασκεδαστικό», προσθέτοντας: «Είναι περίεργο, γιατί όσο περισσότερες συναντήσεις έχουμε για τα διαδικαστικά του γάμου, τόσο πιο αληθινό το νιώθω… Είμαι ενθουσιασμένος».

Όσο για το νυφικό της Nicola, είχαν προηγηθεί εικασίες για το αν η μέλλουσα πεθερά της, Victoria, θα είχε την επιμέλεια του σχεδιασμού. Σε συνέντευξή της στο CR Fashion Book, ωστόσο, η Nicola αποκάλυψε ότι επέλεξε μια ειδικής παραγγελίας τουαλέτα Valentino, συνεργαζόμενη στενά με τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου μόδας, Pierpaolo Piccioli.

«Πήγαμε δύο φορές στη Ρώμη, παρακολουθώντας τους πάντες στο ατελιέ, είναι τόσο ταλαντούχοι… Είναι πραγματικά πολύ συναρπαστικό να είσαι μέρος της όλης δημιουργίας… Η διαδικασία ήταν διασκέδαση, όπως το να βρεις την τέλεια εφαρμογή και ύφασμα», ανέφερε για την εμπειρία η μέλλουσα νύφη. Πηγή, ωστόσο, αποκάλυψε στη Sun ότι η Victoria σχεδίασε το φόρεμα αρραβώνων της Nicola και «υποστηρίζει πλήρως την επιλογή της νύφης».

Ο Brooklyn ανακοίνωσε την είδηση ​​του αρραβώνα του με τη Nicola τον Ιούλιο του 2020 και το νεαρό ζευγάρι αρχικά αναμενόταν να παντρευτεί πέρυσι. Δεδομένης της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο, ανέβαλαν το γάμο ώστε να μπορέσουν απλά να γιορτάσουν με μεγαλύτερη ελευθερία και ασφάλεια. Όπως είχε άλλωστε αποκαλύψει ο Brooklyn στο Hello! το 2021, «είμαστε αρραβωνιασμένοι για ένα χρόνο και αν δεν υπήρχε ο Covid θα είχαμε ήδη παντρευτεί».

Καθώς πλησιάζει η 9η Απριλίου, ο 22χρονος Brooklyn και η 26χρονη Nicola, μοιράζονται στιγμιότυπα της διαδικασίας σχεδιασμού στα social media. Πριν λίγες ημέρες, το ζευγάρι πήγε μαζί για περιποίηση προσώπου στο Λος Άντζελες, με τον Brooklyn να αστειεύεται στο Instagram: «Όταν η κυρία σε σέρνει πάντα στα ραντεβού της…».

Έχοντας ακολουθήσει στο παρελθόν μια καριέρα ως φωτογράφος, ο Brooklyn πλέον ακονίζει τις δεξιότητές του ως γαστρονομικός, ξεκινώντας ακόμη και μια σειρά βίντεο στο Instagram με τίτλο #cookinwithbrooklyn. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, ότι το φαγητό στο γάμο εξετάζεται προσεκτικά, με τη Nicola να δημοσιεύει στα Stories της στο Instagram: «Στο δρόμο για γευσιγνωσίες κέικ @brooklynbeckham.» Πόσταρε μάλιστα φωτογραφίες με λιχουδιές, συμπεριλαμβανομένου ενός κόκκινου βελούδινου κέικ, καλυμμένου με γλάσο και όμορφα ταρτάκια στολισμένα με μούρα.

Εικόνα

Όλα δείχνουν ότι ο γάμος θα είναι το γεγονός της χρονιάς, σηματοδοτώντας την ένωση μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες της Βρετανίας με μια ισχυρή και εξαιρετικά πλούσια δυναστεία των ΗΠΑ (ο Nelson Peltz έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 1,7 δισ. δολαρίων).

Λόγω του υψηλού προφίλ της εκδήλωσης, η Sun ανέφερε ότι έχουν προσληφθεί δύο ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας (μία για κάθε οικογένεια) και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει απαγόρευση αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους καλεσμένους να μην επιτρέπεται να βγάλουν τις δικές τους φωτογραφίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ