Heidi Klum, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, στην καμπάνια για τα εσώρουχα της Kardashian

H Kim Kardashian μόλις έκανε το reunion της χρονιάς βάζοντας όλα τα supermodels της Victoria's Secret στην τελευταία καμπάνια της φίρμας εσωρούχων της, SKIMS. Candice Swanepoel, Heidi Klum, Tyra Banks και Alessandra Ambrosio φωτογραφήθηκαν φορώντας τα εσώρουχα της σειράς «Fits Everybody» και το internet πήρε φωτιά.
Heidi Klum, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, στην καμπάνια για τα εσώρουχα της Kardashian

Η τελευταία φορά που είδαμε τη Heidi Klum, την Tyra Banks, την Alessandra Ambrosio και την Candice Swanepoel μαζί, ήταν πιθανότατα κάποια φωτογράφιση για τα εσώρουχα Victoria's Secret.

Διαβάστε ακόμα: Kim Air - Μετά τo Instagram, η Kardashian κατακτά και τους ουρανούς με το νέο της ιδιωτικό jet

Από τότε, κάθε μέλος της θρυλικής γενιάς των supermodels ακολούθησε διαφορετικούς δρόμους, είτε στη μόδα, είτε στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Αυτό που χρειάστηκε για να ξανασμίξουν ήταν το σατανικό μυαλό της Kim Kardashian και η τελευταία καμπάνια της SKIMS, της φίρμας εσωρούχων της δημοφιλούς influencer.

Με σκοπό να προωθήσουν τη συλλογή «Fits Everybody» της SKIMS, οι ντίβες φωτογραφήθηκαν φορώντας εσώρουχα σε τόνους του δέρματος. Αναρτώντας τις φωτογραφίες στο Instagram, η SKIMS σημείωσε: «Συστήνοντας την Tyra, τη Heidi, την Alessandra και την Candice στην πρώτη κοινή τους καμπάνια… Δεν γίνεται πιο εμβληματικό από αυτό». Πρόσθεσε επίσης: «Με αυτήν την καμπάνια, η SKIMS χαιρετίζει δυνατές, ισχυρές γυναίκες, αναδεικνύοντας το κύρος της συλλογής υψηλής μόδας σε ρούχα που κάνουν όλες τις γυναίκες να αισθάνονται σαν είδωλα».

A post shared by SKIMS (@skims)

Σχολιάζοντας την καμπάνια, η Kim Kardashian σημείωσε: «Η Tyra, η Heidi, η Alessandra και η Candice έχουν παίξει τόσο ξεχωριστό και αιώνιο ρόλο στη διαμόρφωση της βιομηχανίας. Το να ντύνω αυτές τις απίστευτες γυναίκες στη συλλογή εσωρούχων μας "Fits Everybody" κλείνει πραγματικά έναν κύκλο για μένα». Για να συμπληρώσει: «Είμαι ενθουσιασμένη που τιμώ αυτές τις γυναίκες σε μια συλλογή που λατρεύουν οι πελάτες μας».

Ενώ μεγάλο μέρος του κοινού αντέδρασε με ενθουσιασμό στη φωτογράφιση, κάποιοι δεν το είδαν ακριβώς έτσι. Σχολιάζοντας, ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ειρωνεύτηκε: «H SΚIMS δημοσίευσε μια νέα καμπάνια για τη συλλογή "Fits Everybody" και δεν είμαι σίγουρος πώς αυτοί οι τέσσερις άνθρωποι αντιπροσωπεύουν τους πάντες».

Θα συμφωνήσουμε με το σχόλιο. Η Tyra, η Heidi, η Alessandra και η Candice δεν είναι οι πάντες. Είναι τα supermodels που αγαπήσαμε και αγαπάμε. Και το να τις βλέπουμε και πάλι μαζί σε μια φωτογράφιση εσωρούχων, μόνο αρνητικά συναισθήματα δεν μας προκαλεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ