Ρεάλ Μαδρίτης και Adidas Y3 παρουσίασαν την επίσημη συλλογή ρούχων της ομάδας

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Y3, η συνεργασία της Adidas με τον Ιάπωνα σχεδιαστή ρούχων Yohji Yamamoto, ενώνουν και πάλι δυνάμεις για μια σημαδιακή χρονιά. Τα κιτ ρούχων και αξεσουάρ που μόλις παρουσίασε η ισπανική ομάδα έρχονται να γιορτάσουν δύο σημαντικές επετείους.
Ρεάλ Μαδρίτης και Adidas Y3 παρουσίασαν την επίσημη συλλογή ρούχων της ομάδας

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Y-3, η sport leasure φίρμα ρούχων και αξεσουάρ της Adidas σε συνεργασία με τον Ιάπωνα σχεδιαστή μόδας Yohji Yamamoto, επανενώθηκαν για το 2022 για να σηματοδοτήσουν μια κοινή χρονιά διπλής γιορτής: ενώ ο ισπανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος γίνεται 120 ετών, η συνεργασία μεταξύ του Yohji Yamamoto και της Αdidas κλείνει την εικοστή επέτειό της.

Διαβάστε ακόμα: Dennis Rodman - Ο εκκεντρικός σταρ του NBA επιστρέφει με μια προκλητική συλλογή ρούχων

Για να τιμήσει και τις δύο επετείους, το δίδυμο ξανασυνεργάζεται για πρώτη φορά από τότε που η Y-3 σχεδίασε την τρίτη στολή του συλλόγου για τη σεζόν 2014/15.

Εικόνα

Η συνεργασία -που περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για χρήση τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου- μοιάζει να συνδυάζει απρόσκοπτα τους κόσμους του αθλητισμού και της μόδας με μια συμβολική συνένωση δυναμισμού και ταχύτητας.

Η κολεξιόν έχει ένα ολόμαυρο τέταρτο κιτ με λευκές πινελιές και μια ροζ στολή τερματοφύλακα, και τα δύο με το σήμα Y-3 καθώς και ζωγραφισμένες στο χέρι ρίγες, αριθμούς και ονόματα.

Εικόνα

Οι ζεστές μπλούζες, τα σακάκια και τα παντελόνια διαθέτουν επίσης με αντανακλαστικά στοιχεία, ενώ η συλλογή περιλαμβάνει και αξεσουάρ όπως ένα μακρύ φουλάρι και ένα νεσεσέρ.

Εικόνα

Η καμπάνια -η οποία φέρει τον τίτλο «The Ceremony»- περιλαμβάνει αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης όπως οι Karim Benzema, David Alaba και Ferland Mendy, καθώς και τον θρύλο του συλλόγου, Iker Casillas.

Η συλλογή «Y-3 for Real Madrid» είναι διαθέσιμη τώρα μέσω των ιστότοπων της Αdidas και της Ρεάλ Μαδρίτης.