Dennis Rodman: Ο εκκεντρικός σταρ του NBA επιστρέφει με μια προκλητική συλλογή ρούχων

Η MA®KET, παλαιότερα γνωστή ως Chinatown Market, συνεργάστηκε με το σύμβολο των Chicago Bulls, Dennis Rodman, για μια ειδική capsule συλλογή ενδυμάτων και οικιακών ειδών. Η συλλογή περιλαμβάνει μπλουζάκια με έντονα γραφικά, υφαντές κουβέρτες, καπέλα και πολλά άλλα.
Dennis Rodman: Ο εκκεντρικός σταρ του NBA επιστρέφει με μια προκλητική συλλογή ρούχων

Κάτι συμβαίνει με τον Dennis Rodman, τον πάλαι ποτέ εκκεντρικό σταρ του NBA και παίκτη των Chicago Bulls. Πρώτα τον θυμήθηκε το lifestyle ανδρικό περιοδικό GQ αναδεικνύοντάς τον ως έναν από τους άνδρες της χρονιάς 2021. Και τώρα έρχεται η MA®KET, το γνωστό εναλλακτικό brand streetwear μόδας, να λανσάρει μια capsule συλλογή ρούχων και αντικειμένων με την υπογραφή τού πρώην αστέρα του μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμα: Η μπάλα μπάσκετ της Prada βρίσκει πάντα το καλάθι - Δεν εξηγείται αλλιώς η τιμή της

Η συλλογή παρουσιάζει μια σειρά από περίεργα doodles, λεοπάρ στάμπες και μοτίβα που αντιπροσωπεύουν το επιβλητικό στυλ και την προκλητική προσωπικότητα του Rodman.

Τα κομμάτια που ξεχωρίζουν από τη συλλογή περιλαμβάνουν μαξιλάρια με καρικατούρες του Rodman, πολύχρωμα smiley-face χαλιά, ένα μαύρο μπλουζάκι με γραφικά που δείχνει τον Rodman με νυφικό (θυμίζοντας την εποχή που ο σταρ των Bulls παντρεύτηκε τον εαυτό του), καπέλα baseball με το λογότυπο του Rodman, μπάλες μπάσκετ με ψυχεδελικούς χρωματισμούς ακόμη και θήκες για smartphones.

A post shared by MA®️KET (@market)

Άλλα κομμάτια περιλαμβάνουν φούτερ με ροζ λεοπάρ στάμπες, μπλουζάκια, αφίσες, φανέλες, αθλητικές φόρμες, υφαντές κουβέρτες και σορτς μπάσκετ με ετικέτες που γράφουν «Χρειάζεται λίγος Rodman για να γίνει MA®KET».

Η περιορισμένης έκδοσης συλλογή Dennis Rodman κυκλοφόρησε στις 28 Ιανουαρίου στον ιστότοπο της MA®KET και οι τιμές κυμαίνονται από 23 έως 190 ευρώ, με κάποια κομμάτια να είναι ήδη sold out.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ