Τα τρία αγαπημένα ρολόγια του Robert Pattinson θα έκαναν περήφανο τον Bruce Wayne

Ο Bruce Wayne πάντα φορούσε τέλεια ρολόγια και όπως φαίνεται ο Robert Pattinson ακολουθεί πιστά το δρόμο που χάραξε ο Batman. Με αφορμή τη νέα ταινία του εστιάσαμε στα τρία πιο αγαπημένα κομμάτια της συλλογής του.
Robert Pattinson

Ο Robert Pattinson μπήκε πλέον στη λίστα των σπουδαίων ηθοποιών, που είχαν την τιμή να υποδυθούν τον Batman στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία τα πηγαίνει περίφημα στο παγκόσμιο Box Office, κάνοντας παράλληλα τους φανς του σούπερ ήρωα να μιλήσουν για μία από τις καλύτερες εκδοχές του χαρακτήρα που έχουν δει στον κινηματογράφο. Και μπορεί ο Άγγλος ηθοποιός να υποδύεται έναν πιο ανθρώπινο Bruce Wayne, ωστόσο αυτό που δεν έχει αλλάξει καθόλου στην ταινία είναι το στιλ του κεντρικού ήρωα.

Διαβάστε ακόμα: Batmobile «Tumbler» - Ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρικό αντίγραφο για τους Batman του δακτυλίου

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, ο Wayne λατρεύει το κομψό ντύσιμο. Δεν θα εμφανιζόταν ποτέ και πουθενά με απλά καθημερινά ρούχα. Αντίθετα, ξέρει πως ένα κουστούμι, αλλά κι ένα ρολόι μπορούν να τον «μεταμορφώσουν». Ειδικά το ρολόι χειρός δεν το θεωρεί απλά ως αξεσουάρ για τη μέτρηση του χρόνου, αλλά ως ένα σύμβολο οικονομικής κατάστασης, ένδειξης κομψότητας, προσωπικότητας, αλλά και βασικό στοιχείο για να κάνει μια καλή εμφάνιση να ξεχωρίσει.

Ακολουθώντας πιστά τον δρόμο που χάραξε ο Batman, ο Robert Pattinson προσέχει ιδιαίτερα το ντύσιμό του, ενώ δίνει έμφαση στα ρολόγια που φοράει στον καρπό του. Τρία από αυτά σίγουρα θα έκαναν περήφανο τον Bruce Wayne.

Το Cartier Tank Must που φοράει στα events του Batman

Εικόνα

Πριν από την πρεμιέρα του The Batman, ο Pattinson εμφανίστηκε σε αρκετές εκδηλώσεις, όπως κόκκινα χαλιά, συνεντεύξεις, βίντεο και πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Entertainment Weekly, ο ηθοποιός έκανε ένα βίντεο στο οποίο μιλά για τον ρόλο του Batman, φορώντας ένα πράσινο κοστούμι, ένα μαύρο πουκάμισο και ένα κλασικό ρολόι Cartier στον καρπό του.

Ο Pattinson επέλεξε το Cartier Tank Must. Ένα μπορντό ρολόι με δερμάτινο λουράκι που πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του '70 και βγήκε από την παραγωγή τη δεκαετία του '90. Ωστόσο, η μάρκα το επανέφερε στην αγορά σε νέες αποχρώσεις, όπως αυτή που φορούσε ο ηθοποιός.

Το πολύ ιδιαίτερο Hamilton στο Tenet

Στο Tenet ο Pattinson φοράει ένα ρολόι Hamilton που κατασκευάστηκε ειδικά για την ταινία και το οποίο παίζει βασικό ρόλο στην ιστορία.

Το ρολόι δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Khaki Navy BelowZero ως βάση και στη συνέχεια προστέθηκε μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη, η οποία ταιριάζει απόλυτα με το στιλ της ταινίας.

Το Chanel J12 Chromatic στο Cosmopolis που άνοιξε τον δρόμο

Η συγκεκριμένη ταινία αποτέλεσε ένα είδος προετοιμασίας για τον Pattinson, προκειμένου να γίνει μια μέρα ο Bruce Wayne. Εδώ υποδύεται έναν 28χρονο δισεκατομμυριούχο που γυρίζει στο Μανχάταν με τη λιμουζίνα του. Όπως ακριβώς και ο Batman, φοράει ένα τέλειο κοστούμι, βρίσκεται μέσα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ενώ είναι και λάτρης των ρολογιών.

Τον βλέπουμε να φοράει ένα Chanel J12 Chromatic 41 mm, που δημιουργήθηκε από κεραμικό και τιτάνιο και σχεδιάστηκε προκειμένου να είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Χωρίς φυσικά να θυσιάζει το στιλ του.