Cana One: Ο μοριακός εκτυπωτής ποτών που φτιάχνει από καφέ και παγωμένο τσάι μέχρι cocktails

Αν υπολογίσετε όλα τα ποτά και τα ροφήματα που καταναλώνετε μέσα στην εβδομάδα, τις συσκευές και τα υλικά που χρειάζεστε για να τα φτιάξετε, θα παρακαλούσατε να υπήρχε μια λύση «όλα σε ένα». Η συσκευή Cana One είναι ακριβώς το ένα πράγμα που χρειάζεστε. Ένα μοριακός εκτυπωτής ποτών που φτιάχνει κυριολεκτικά τα πάντα.
Cana One: Ο μοριακός εκτυπωτής ποτών που φτιάχνει από καφέ και παγωμένο τσάι μέχρι cocktails

Ένας αρωματικός καφές για το πρωινό, ένα δροσιστικό αναψυκτικό με το γεύμα, ένα cocktail μετά το δείπνο. Αν σκεφτείτε όλα τα ροφήματα και τα ποτά που καταναλώνετε ή θα θέλατε να πιείτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αντιλαμβάνεστε δύο πράγματα: πρώτον το κόστος τους και δεύτερον ότι είναι σχεδόν αδύνατο να έχετε πάντα στο ντουλάπι σας αυτό που θέλετε εκείνη τη ώρα.

Διαβάστε ακόμα: Bev by Black & Decker - Η νέα «καφετιέρα» που φτιάχνει cocktail σαν επαγγελματίας mixologist

Επιπλέον, ο όγκος των απορριμμάτων που συσσωρεύονται από όλα όσα καταναλώνετε δεν είναι αμελητέος. Στην προσπάθεια να βοηθήσει τόσο εσάς όσο και τον πλανήτη, η startup εταιρεία Cana με έδρα την Καλιφόρνια ανέπτυξε έναν εκτυπωτή ποτών που εγγυάται να αλλάξει τον κόσμο σας, αφού σας επιτρέπει να φτιάχνετε χιλιάδες διαφορετικά ποτά στον πάγκο της κουζίνας σας.

Από καφέ μέχρι cocktail και από παγωμένο τσάι μέχρι σόδα, το Cana One χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής που μεγιστοποιεί τη γεύση ενώ ελαχιστοποιεί τη σπατάλη. Συνεργαζόμενη με δεκάδες επωνυμίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Hella Cocktail Co. και Olwyn Coffee Company, και με ολοένα και περισσότερες επιλογές να προστίθενται κάθε μήνα, η Cana αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την προσβασιμότητα και την παρασκευή.

Εικόνα

Χάρη στην ενσωματωμένη οθόνη αφής 7 ιντσών, μπορείτε να εξερευνήσετε την πληθώρα επιλογών ροφημάτων για να ξεδιψάσετε και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα σχολαστικής έρευνας από τους επιστήμονες της Cana, οι οποίοι έχουν ανασκάψει την ουσία σχεδόν οποιουδήποτε είδους ροφήματος μπορείτε να σκεφτείτε, είτε πρόκειται για χυμό και οινοπνευματώδη ποτά ή σχεδόν για οτιδήποτε άλλο. Εκτός από την οθόνη αφής που διαθέτει η συσκευή, μπορείτε να την χειριστείτε από την παλάμη του χεριού σας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή στο smartphone σας.

Εικόνα

Για τους πρώτους 10.000 αγοραστές, η Cana προσφέρει την επαναστατική μηχανή της για 499 δολάρια, με μια προκαταβολή 99 δολαρίων. Η κανονική τιμή, ωστόσο, της συσκευής, με την οποία θα πωλείται αργότερα, είναι 799 δολάρια.

Τα δοχεία των συστατικών που δέχεται η συσκευή κυμαίνονται από 0,29 δολάρια για ανθρακούχο νερό έως 2,99 δολάρια για τα cocktail. Αν λοιπόν θέλετε να απαλλάξετε τον πλανήτη από κάμποσα σκουπίδια αλλά και να εξοικονομήσετε έως και το 50% του προϋπολογισμού για τα ποτά σας, τότε η Cana One αξίζει να μπει ψηλά στη λίστα αγορών σας. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε το website της Cana.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ