Lamborghini Accademia Neve: Επιστρέφει στο χιονοδρομικό κέντρο του Livigno με τριήμερα οδήγησης στον πάγο

Η Lamborghini Accademia Neve επιστρέφει στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο του Livigno δίνοντας στους πελάτες της την ευκαιρία να βρεθούν για ένα τριήμερο πίσω από το τιμόνι μιας Huracán ή ενός Urus Super SUV.
Lamborghini Accademia Neve: Επιστρέφει στο χιονοδρομικό κέντρο του Livigno με τριήμερα οδήγησης στον πάγο

Οι χαμηλές θερμοκρασίες στο Livigno, με 0 βαθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας και -10 τη νύχτα, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό πάγου – χιονιού. Το διάσημο χιονοδρομικό κέντρο στις ιταλικές Άλπεις επιτρέπει στους λάτρεις της Lamborghini να μάθουν να χειρίζονται τα ιταλικά supercars σε καταστάσεις χαμηλής πρόσφυσης, τεστάροντας τις χειμερινές τους επιδόσεις.

Διαβάστε ακόμα: Felicity Ace Marinha Portuguesa - Παρανάλωμα το πλοίο που μεταφέρει Porsche, Lamborghini και Bentley

Η Lamborghini Accademia Neve επιστρέφει έπειτα από τις χαμένες χειμερινές περιόδους των τελευταίων δύο ετών, προσφέροντας και πάλι στους συμμετέχοντες τη συναρπαστική εμπειρία οδήγησης σε χιόνι και πάγο, αλλά και την πολυτέλεια να φιλοξενούνται στα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της περιοχής.

Υπεύθυνη για τα απαιτητικά οδηγητικά sessions είναι η ομάδα οδηγών Squadra Corsa της Lamborghini, τα μέλη της οποίας παρέχουν συμβουλές και οδηγίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε συμμετέχων μεγιστοποιεί τις δυνατότητες χειρισμού των Lamborghini σε χειμερινό περιβάλλον.

Εικόνα

Οι τετρακίνητες Huracán EVO και Urus εκτελούν τέλεια κάθε άσκηση στη σκληρή πίστα πάγου στο βουνό, ενώ η Huracán STO με κίνηση στους πίσω τροχούς απαιτεί έλεγχο αγωνιστικών προδιαγραφών.

Οι υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με τις συνθήκες παγετού αποτελούν μέρος του τυπικού προγράμματος εκπαίδευσης για τους εργοστασιακούς οδηγούς της Lamborghini. Στο «DRIVERS' LAB» στην έδρα της αυτοκινητοβιομηχανίας, στην περιοχή Sant'Agata Bolognese, οι οδηγοί της Lamborghini υποβάλλονται σε ειδικές συνεδρίες.

Εικόνα

Χρησιμοποιώντας προηγμένα εκπαιδευτικά μηχανήματα με απόδοση σε πραγματικό χρόνο, σαρώνεται ακόμη και η στάση του σώματος του πιλότου κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Φυσικά οι οδηγοί παρακολουθούνται και εκγυμνάζονται από προσωπικό γυμναστή, ενώ τα session τελειώνουν πάντα με μια συνεδρία κρυοθεραπείας.

A post shared by Lamborghini (@lamborghini)

Η Lamborghini Accademia Neve έχει μόλις ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της εταιρείας.