Apsu Patagonian: Το εμφιαλωμένο νερό από πηγές παγετώνων της Ανταρκτικής έχει τιμή σαμπάνιας

Αν πιστεύετε ότι το το νερό Evian είναι πολύ ακριβό, διαβάστε αυτό: το πολυτελές εμφιαλωμένο νερό Apsu Patagonian πηγάζει από τους παγετώνες της χιλιανής Ανταρκτικής και κοστίζει 140 δολάρια το μπουκάλι.
Apsu Patagonian: Το εμφιαλωμένο νερό από πηγές παγετώνων της Ανταρκτικής έχει τιμή σαμπάνιας

Μέχρι σήμερα, πιστεύαμε ότι σ’ αυτήν εδώ τη στήλη έχουμε γράψει για πάσης φύσεως συλλεκτικά αντικείμενα: από μοναδικά προσωπικά κομμάτια δημοπρασιών και μoτοσικλέτες ειδικής έκδοσης, μέχρι limited edition ουίσκι και σπάνια αυτοκίνητα.

Διαβάστε ακόμα: Το The Reach είναι το παλαιότερο ουίσκι στην ιστορία του Macallan, ένα σκωτσέζικο single malt 81 ετών

Η ζωή βέβαια είναι γεμάτη εκπλήξεις. Να που έφτασε λοιπόν η στιγμή να αφιερώσουμε μερικές αράδες σε ένα περιορισμένης έκδοσης… νερό: το Apsu Patagonian. Το εμφιαλωμένο νερό πολυτελείας προέρχεται από παγετώνες και έχει εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα. Εξάγεται με βιώσιμο τρόπο από τις πιο παρθένες πηγές στην καρδιά της Παταγονίας για να εμφιαλωθεί σε μια μικρής κλίμακας βιοτεχνική παραγωγή.

Ειδικότερα, το Apsu προέρχεται από το Gran Campo Nevado στην υπο-ανταρκτική χιλιανή Παταγονία. Με τη βοήθεια ενός κινητού συστήματος, το νερό συλλέγεται από πηγές νερού που ρέουν ελεύθερα από παγετώνες. Ελαφρύ και φρέσκο στη γεύση, το νερό συλλέγεται σε θερμοκρασία 4 βαθμών Κελσίου και το απολαμβάνετε καλύτερα στην ίδια θερμοκρασία.

A post shared by APSU Origin Water (@apsu_water)

Διατίθεται σε ένα καλλίγραμμο γυάλινο μπουκάλι με αφαιρετικό λογότυπο και ετικέτα. Ενώ το οποιοδήποτε νερό έχει ευεργετικές ιδιότητες που βελτιώνουν την υγεία των μαλλιών, του δέρματος και τη γενική ευεξία, το Apsu Patagonian έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα στους καταναλωτές του.

Η εταιρεία APSU είναι μέλος της Fine Water Society και τιμήθηκε με το βραβείο γεύσης και σχεδίασης Fine Water Summit 2021 Bled. Ο Milin Patel, πιστοποιημένος σομελιέ νερού και διαχειριστής τη Fine Liquids στο Λονδίνο που διαθέτει πολυτελές νερό από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Apsu, δήλωσε: «Οι άνθρωποι αγοράζουν μπουκάλια όπως αυτά για το δείπνο τους. Το να μιλάς στους επισκέπτες για το νερό ξεκινά έναν όμορφο διάλογο». Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει όλοι να πίνουμε το νερό της βρύσης, ή το φιλτραρισμένο νερό βρύσης, για ενυδάτωση, και να απολαμβάνουμε το εμφιαλωμένο νερό σε γυάλινο μπουκάλι όπως θα πίναμε ένα καλό κρασί».

Η Apsu δεν προσφέρει μόνο νερό με υπέροχη γεύση, αλλά συγκεντρώνει επίσης κεφάλαια για να υποστηρίξει περιβαλλοντικά έργα στη χιλιανή Ανταρκτική και στην περιοχή Magallanes. Για 140 δολάρια, λοιπόν, το μπουκάλι, όσοι απεχθάνονται τη γεύση του νερού της βρύσης, μπορούν πλέον να ξεδιψάσουν με το νερό παγετώνων του Apsu Patagonian. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες μπορείτε να περιηγηθείτε στο website της APSU.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ