Bouvet Supermarine MM01: Ένα χειροποίητο jet ski με πολυτέλεια και επιδόσεις supercar

Στη λίστα με τα υπερπολυτελή μέσα μετακίνησης που παρελαύνουν μπροστά στα μάτια μας τον τελευταίο καιρό ήρθε να προστεθεί και κάτι που ομολογουμένως έλειπε. Η γαλλική εταιρεία Bouvet μόλις παρουσίασε δύο εκδόσεις ενός εξολοκλήρου χειροποίητου jet ski, το στυλ και οι επιδόσεις του οποίου κάνουν τα supercars να χλομιάζουν.
Bouvet Supermarine MM01: Ένα χειροποίητο jet ski με πολυτέλεια και επιδόσεις supercar

Σε έναν άτυπο διαγωνισμό φαίνεται ότι έχουν μπει τελευταία οι περισσότερες εταιρείες πολυτελών μέσων μετακίνησης. Είτε μιλάμε για super yachts και υπεραυτοκίνητα είτε για ιδιωτικά jumbo jet, κάθε κατασκευαστής φαίνεται να έχει βαλθεί να παρουσιάσει το άκρον άωτον της πολυτέλειας στο είδος του, ξεπερνώντας όλους τους υπόλοιπους.

Διαβάστε ακόμα: To «Dilbar» του Ρώσου ολιγάρχη Alisher Usmanov είναι το μαμούθ των superyacht

Η πιο πρόσφατη είσοδος σ΄ αυτήν τη λίστα εξωφρενικών « οχημάτων» είναι ένα απίστευτα γρήγορο και στυλάτο hyper jet ski της γαλλικής εταιρείας Bouvet, με το όνομα Supermarine.

Εικόνα

Το Supermarine MM01 είναι μια άσκηση χλιδής και απεριόριστων δυνατοτήτων απόδοσης. Διαθέτοντας κομψή και αεροδυναμική σιλουέτα, μοιάζει με φουτουριστικό σκάφος από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Πέρα όμως από την ομορφιά του, η σχεδίαση και η μηχανική του Supermarine είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Εικόνα

Για την κατασκευή του, το Bouvet δεν χρησιμοποιεί τίποτα άλλο πέρα από premium υλικά, συμπεριλαμβανομένου ενός μονοκόμματου πλαισίου Kevlar carbon, μιας εναλλάξιμης γάστρας με κυψελωτά φύλλα ανθρακονημάτων, και τιμονιού από τιτάνιο, όπως επίσης και τα χειριστήρια.

Εικόνα

Η «καρδιά» του jet ski είναι ένας πλήρως ηλεκτρικός κινητήρας που αντλεί ενέργεια από υγρόψυκτες μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης, τεχνολογία που προέρχεται από τη Formula E. Το σύστημα χρειάζεται μόλις 50 λεπτά για να φορτιστεί και αποδίδει 300 ίππους, επιτρέποντας στο Supermarine να φτάσει την κορυφαία ταχύτητα των 120 χλμ./ώρα.

Εικόνα

Πέρα από την ταχύτητα και τη χωρητικότητα της μπαταρίας του, το Supermarine διαθέτει ένα μπροστινό πορτμπαγκάζ 110 λίτρων για επιπλέον χώρο αποθήκευσης, μια αρθρωτή διθέσια σέλα με αφαιρούμενο κάλυμμα και ένα φουτουριστικό πιλοτήριο με ένα εξαιρετικά ακριβές σύστημα πλοήγησης. Κάθε πτυχή του πιλοτηρίου σχεδιάστηκε για να είναι εργονομική για τον οδηγό, μέχρι ακόμη και εύκολα προγραμματιζόμενα κουμπιά.

Εικόνα

Εξ ολοκλήρου συναρμολογημένο στο χέρι στη Γαλλία, το Supermarine MM01 διατίθεται σε δύο εκδόσεις: μια «κακιά» Black Edition και μια εξαιρετικά καθαρή, ολόλευκη έκδοση Nacre, με την τελευταία να περιορίζεται σε μόλις 15 μονάδες. Η Bouvet δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πληροφορίες για την κυκλοφορία ή την τιμολόγηση του Supermarine, ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στον ιστότοπό της για περεταίρω ενημέρωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ