Survivor πολυτελείας στον Άγιο Δομίνικο με διαμονή 2.145 ευρώ τη βραδιά στο Amanera Resort

Το εκπληκτικό ξενοδοχείο Amanera του ομίλου Aman Resorts στον Άγιο Δομίνικο προσφέρει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που βιώνουν οι παίκτες του Survivor. Με υπερσύγχρονες βίλες, απρόσκοπτη θέα, κήπους και ιδιωτικές πισίνες, αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές για celebrities ή επιχειρηματίες.
Survivor πολυτελείας στον Άγιο Δομίνικο με διαμονή 2.145 ευρώ τη βραδιά στο Amanera Resort

Ακόμη και όσοι δεν ήξεραν πού ακριβώς «πέφτει» ο Άγιος Δομίνικος, η αλήθεια είναι πως έχουν μάθει αρκετές πληροφορίες για το νησί της Καραϊβικής τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω του Survivor. Το reality show του ΣΚΑΪ, το οποίο γυρίζεται στη Δομινικανή Δημοκρατία, μάς έχει «ξεναγήσει» μέσα από εικόνες των παραλιών, αλλά και διάφορων πόλεων, όπως η Λα Ρομάνα ή η Πούντα Κάνα.

Διαβάστε ακόμα: Too Hot to Handle - Η βίλα από το reality του Netflix είναι το πιο ακριβό Airbnb στον κόσμο

Κάπως έτσι, δεν είναι λίγοι οι τηλεθεατές που έχουν βάλει στην ταξιδιωτική τους λίστα τη χώρα της Καραϊβικής για κάποιο μελλοντικό ταξίδι, χωρίς βέβαια να θέλουν να κοιμηθούν σε μια καλύβα στην παραλία όπως οι Survivors. Αντίθετα, οι περισσότεροι θα ονειρεύονταν μια πολυτελή διαμονή, σε κάποιο μεγάλο resort δίπλα στο κύμα, με τρομερή θέα.

Πόσοι, όμως, θα άντεχαν να πληρώσουν τη διαμονή στο Amanera, το καλύτερο ξενοδοχείο της Δομινικανής Δημοκρατίας και σίγουρα ένα από τα πιο πολυτελή στον κόσμο; Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ανήκει στον όμιλο Aman Resorts (στον οποίο ανήκει και το Amanzoe στο Πόρτο Χέλι) του Ρώσου επιχειρηματία Βλαντισλάβ Ντορόνιν και προσφέρει premium παροχές στους επισκέπτες του.

Αποτελεί ένα από τα τελευταία ξενοδοχεία του ομίλου και άνοιξε τις πόρτες του το 2015 στην περιοχή του Ρίο Σαν Χουάν στη βόρεια πλευρά του νησιού. Διαθέτει συνολικά έξι μεγάλες υπερσύγχρονες βίλες, με αδιάκοπη θέα στη θάλασσα, κήπο και πισίνα. Παράλληλα, προσφέρει πλήρη απομόνωση, γι' αυτό και αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές για celebrities ή επιχειρηματίες, που επισκέπτονται τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Για όσους αναρωτιούνται, η βραδιά στην πιο μικρή βίλα (Casita) του Amanera κοστίζει 2.145 ευρώ, ενώ για να κλείσει κάποιος την καλύτερη βίλα του συγκροτήματος μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει ακόμη και 3.000 ευρώ για κάθε ημέρα διαμονής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ