Too Hot to Handle: Η βίλα από το reality του Netflix είναι το πιο ακριβό Airbnb στον κόσμο

Χάρη στην εμφάνισή της στην πρώτη σεζόν του reality show «Too Hot to Handle» του Netflix, η βίλα Casa Tau στην Punta Mita του Μεξικό δεν έγινε μόνο το πιο διάσημο αλλά και το πιο ακριβό Airbnb στον κόσμο. Με κινηματογραφική πολυτέλεια, exclusive υπηρεσίες και εξωπραγματική θέα, η τιμή της είναι μάλλον δικαιολογημένη.
Too Hot to Handle: Η βίλα από το reality του Netflix είναι το πιο ακριβό Airbnb στον κόσμο

Σχεδιασμένη από τους διάσημους αρχιτέκτονες Juan Collignon και Manolo Mestre, η έπαυλη Casa Tau στην Punta Mita του Μεξικό θεωρείται το πιο ακριβό Airbnb στον κόσμο. Η βίλα αποτέλεσε μάλιστα το σκηνικό για την πρώτη σεζόν του reality show «Too Hot to Handle» στο Netflix.

Διαβάστε ακόμα: Veuve Cliquot «Solaire Journey» - Ένα ταξίδι επικής πολυτέλειας με το Orient-Express γεμάτο σαμπάνια

Το συγκρότημα διαθέτει πέντε ξεχωριστές βίλες καθώς και πολυτελείς σουίτες μπροστά στον ωκεανό, δωμάτια και καταπράσινους κήπους που περικυκλώνουν ένα κεντρικό υπαίθριο κιόσκι με θέα στην πισίνα και την ιδιωτική παραλία.

Εικόνα

Συνολικά, 27 επισκέπτες μπορούν να φιλοξενηθούν στα 12 υπνοδωμάτια του καταλύματος και να έχουν πρόσβαση σε 16 μπάνια, μια τεράστια βεράντα, μια αίθουσα γυμναστικής και έναν πέτρινο φούρνο πίτσας.

Εικόνα

Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες concierge, ιδιωτικό σεφ για όλα τα γεύματα, προσωπικό αναμονής, μπάρμαν, καθημερινή υπηρεσία, δωρεάν υπηρεσία πλυντηρίου, υπηρεσίες σπα, μασάζ κ.ά..

A post shared by Casa Tau Punta Mita (@casataupuntamita)

Χτισμένο με πλίνθους, πέτρες και τροπικά σκληρά ξύλα τοπικής προέλευσης, το αποκορύφωμα του Casa Tau είναι μια εντυπωσιακή, υπαίθρια palapa που προσφέρει κινηματογραφική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το θέρετρο Punta Mita φιλοξενεί περαιτέρω δύο από τα κορυφαία γήπεδα γκολφ του Μεξικό, το Bahia και το Pacifico.

Εικόνα

Οι επισκέπτες που έχουν διάθεση να περιηγηθούν, μπορούν να κατευθυνθούν στις κοντινές πόλεις El Anclote και Sayulita για να απολαύσουν ένα γεύμα ή να ψωνίσουν αναμνηστικά. Για όσους επιθυμούν λίγη τοπική νυχτερινή διασκέδαση, το τουριστικό Puerto Vallarta βρίσκεται περίπου μισή ώρα οδικώς από το θέρετρο.

Η διαμονή στο Casa Tau κοστίζει 38.000 $ ανά διανυκτέρευση και 262.900 $ την εβδομάδα και οι κρατήσεις γίνονται στον website του Airbnb. Κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά ποιος ξέρει; Ίσως γυρίσετε το δικό σας reality.