Ρώσος Youtuber ανατινάζει μια BMW M5 130.000 ευρώ και οι followers χειροκροτούν

O Ρώσος vlogger Mihail Litvin, έγινε διάσημος πριν από δύο χρόνια όταν έκαψε το πολυτελές αυτοκίνητό του, μια Mercedes AMG GT 63 S. Τώρα ένα ακόμη πανάκριβο αυτοκίνητο έπεσε θύμα της μανίας του για views στο YouTube: μια BMW M5, αξίας 130.000 ευρώ.
Ρώσος Youtuber ανατινάζει μια BMW M5 130.000 ευρώ και οι followers χειροκροτούν

Ένα ακόμη εξωτικό αυτοκίνητο έγινε στάχτη από τον πλούσιο Ρώσο YouTuber Mihail Litvin για χάρη των likes. Ο vlogger, είχε σκαρφιστεί ένα παρόμοιο κόλπο πριν από δύο χρόνια για να γίνει διάσημος, τυλίγοντας τότε στις φλόγες την πολυτελή Mecedes AMG GT 63 S του.

Διαβάστε ακόμα: Radim Passer - Ο Τσέχος εκατομμυριούχος «έπιασε» 414 χλμ. σε δημόσιο δρόμο με μια Bugatti Chiron

Ακολούθησε ένα άλλο viral βίντεο στο οποίο ο Litvin πέρασε μια ολοκαίνουργια Porsche Taycan από τη βιτρίνα μιας αντιπροσωπείας της Porsche, αφού υποτίθεται ότι μπέρδεψε τα πεντάλ. Για το τελευταίο του βίντεο, ο Litvin επέλεξε μια BMW M5 Competition ως το νέο αμνό στο βωμό των followers.

Εικόνα

Αποδεικνύεται, ωστόσο, ότι το αυτοκίνητο που καταστράφηκε στο βίντεο του Litvin δεν ανήκει καν σε αυτόν. Η πανέμορφη ολόμαυρη BMW ανήκει στην πραγματικότητα σε έναν από τους φίλους του. Αυτή τη φορά, ο Litvin είχε μια άλλη δικαιολογία για το παρανάλωμα. Σύμφωνα με το τοπικό website ASTV.ru, η ανατίναξη τού σεντάν υψηλών επιδόσεων ήταν ένας τρόπος για τον YouTuber και την παρέα του να αποτίσουν «φόρο τιμής» σε έναν φίλο που σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε μια BMW M4 Competition στη Μόσχα, πέρυσι.

Εικόνα

Στο βίντεο, ο Litvin φαίνεται να οδηγεί την M5 σε ένα χιονισμένο ανοιχτό γήπεδο πριν ζητήσει από μερικούς από τους φίλους του να τον ακολουθήσουν. Στη συνέχεια περιλούζει το αυτοκίνητο με βενζίνη και με ένα τόξο εκτοξεύει φλεγόμενα βέλη. Μετά από μερικές αστοχίες, η M5 εκρήγνυται δραματικά με τα συντρίμμια να προσγειώνονται κοντά στο vlogger.

Εικόνα

Για το τέλος μια προειδοποίηση για εκείνους που έχουν τρέλα με τα αυτοκίνητα: Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει σκληρές εικόνες που ίσως σας προκαλέσουν δυσάρεστα συναισθήματα.