Fifish V6 Expert: Το υποβρύχιο drone της Qysea που θα ζήλευε κι ο James Bond

Αν νομίζeτε ότι ένα drone είναι χρήσιμο μόνο για λήψη εικόνας από αέρος, περιμένετε μέχρι να δείτε τι μπορεί να κάνει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το Fifish V6 Expert της Qysea είναι ένα υποβρύχιο drone που όχι μόνο βιντεοσκοπεί και φωτογραφίζει για 5 ώρες στα 100 μέτρα βάθος, αλλά «κουμπώνει» επάνω του ό,τι εργαλείο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Fifish V6 Expert: Το υποβρύχιο drone της Qysea που θα ζήλευε κι ο James Bond

Η Qysea επεκτείνει την εμπορική σειρά υποβρύχιων drones με το νέο FiFish V6 Expert. Το πρόσφατο μοντέλο της εταιρείας είναι ένα σύστημα επαγγελματικού επιπέδου που διαθέτει μια γκάμα εξαρτημάτων τα οποία θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε για να πετύχετε την τέλεια λήψη ακόμα και του πιο άπιαστου θαλάσσιου πλάσματος.

Διαβάστε ακόμα: EVO Nano - Τα πτυσσόμενα drones τσέπης της Autel έχουν κάμερα κατασκοπευτικών προδιαγραφών

Το νέο υποβρύχιο drone αποτελεί ουσιαστικά μια ανανεωμένη έκδοση του Fifish V6. Τα δύο μοντέλα έχουν τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων έξι προωθητήρων για κίνηση 360 μοιρών σε μέγιστο βάθος 100 μέτρων και τη δυνατότητα να κινούνται 1,5 μέτρο ανά δευτερόλεπτο.

Εικόνα

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει το FiFish V6 Expert είναι το μαύρο χρώμα, το πιο σκληρό κέλυφος και, το πιο σημαντικό από όλα, μια μπαταρία λιθίου υψηλότερης χωρητικότητας 156 Wh (το βασικό μοντέλο προσφέρει μόλις 97 Wh) που του επιτρέπει να λειτουργεί για έως και πέντε ώρες με μία μόνο φόρτιση. Υπάρχει επίσης προαιρετική παροχή ρεύματος από την ξηρά, σε περίπτωση που τη χρειαστεί το FiFish να περάσει ακόμη περισσότερο χρόνο στα βαθιά.

Η Qysea δεν έχει αναβαθμίσει την κάμερα στο τελευταίο της drone, καθώς ήταν ήδη αρκετά ικανοποιητική. Όπως και στο βασικό μοντέλο, μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 30 fps ανά δευτερόλεπτο, κάτι που είναι περισσότερο από αρκετό για υποβρύχια λήψη. Δύο αλλαγές στη ρύθμιση φωτογραφίας περιλαμβάνουν έναν πιο φωτεινό προβολέα LED 6.000 lumen και μια κάρτα SD 128 GB που μπορείτε να αφαιρέσετε όταν θέλετε και να μεταφέρετε εικόνες ή βίντεο σε άλλη συσκευή.

Εικόνα

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο drones, ωστόσο, είναι μια νέα βάση διασύνδεσης. Μπορεί να μην ακούγεται εντυπωσιακό, αλλά η δυνατότητα θα σας επιτρέψει να συνδέσετε όλα τα προαιρετικά εργαλεία, όπως ένα ρομποτικό βραχίονα, ένα υδρόφωνο ή ένα μίνι κυκλικό πριόνι, για να αναφέρουμε μόνο μερικά, καθώς υπάρχουν πάνω από 20 διαφορετικά εργαλεία για να διαλέξετε.

Αν ψάχνετε για ένα υποβρύχιο drone για να σας βοηθήσει στο επόμενο φωτογραφικό σας έργο ή ένα εργαλείο για παρέα στην επόμενη υποβρύχια περιπέτειά σας, το FiFish V6 Expert είναι διαθέσιμο μέσω του ιστότοπου Qysea στην τιμή των 2.999 δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ