Megan Fox: Το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον Machine Gun Kelly ρίχνει το internet 

Μέσα σε δύο μέρες από τη στιγμή που η Machine Gun Kelly και η Megan Fox ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στo Instagram, η τάση για τα δαχτυλίδια toi et moi (εσύ κι εγώ) χτύπησε κόκκινο σαν τον έρωτα που φαίνεται να ζει το ζευγάρι. 
Megan Fox: Το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον Machine Gun Kelly ρίχνει το internet 

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Megan Fox και του Machine Gun Kelly είναι δημιουργία του cult σχεδιαστή κοσμημάτων Stephen Webster, γεγονός που το κάνει πολύ πιο επιθυμητό στις αναζητήσεις στο internet όσων έχουν ήδη αποφασίσει να πέσουν επιτέλους στα γόνατα μπροστά στη γυναίκα ή τον άντρα της ζωής τους.

Διαβάστε ακόμα: Διαμάντι 2,3 εκατ. ευρώ η «άχρηστη πέτρα» που θα πέταγε η γιαγιά στα σκουπίδια

Το σχέδιο της Megan Fox και του Colson Baker (το πραγματικό όνομα του Machine Gun Kelly) είναι πιο ευφάνταστο και προσωπικό για το ζευγάρι από τα παραδοσιακά δαχτυλίδια toi et moi που έγιναν για πρώτη φορά δημοφιλή τον 17ο αιώνα.

Νευρικό και μαγευτικό, δημιουργημένο με εξαιρετική δεξιοτεχνία, εκπληκτικές πέτρες και rock 'n' roll ύφος, αντικατοπτρίζει ιδανικά την ιδιοσυγκρασία του δημιουργού του, Stephen Webster. Όπως το περιγράφει ο ίδιος, «διαθέτει δύο αλληλοσυνδεόμενες πλεξούδες αγκαθιών, που καθεμία κρατά ένα από τα δύο τέλεια διαμορφωμένα πετράδια σε σχήμα αχλαδιού. To set pave αποτελείται από λευκό χρυσό 18 καρατίων και άχρωμα φυσικά διαμάντια. Το κυρίως διαμάντι είναι αντίκα χρώματος D και το σμαράγδι είναι ένα εξαιρετικό, εντελώς ακατέργαστο κολομβιανό πετράδι».

Το δαχτυλίδι είναι μοναδικό στο είδος του και αποτυπώνει τη σύνδεση και την ιδιαίτερη σχέση του ζευγαριού. Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα λυρικοί στις αναρτήσεις για τον αρραβώνα τους στο Instagram, με την Kelly να ποστάρει ένα βίντεο της Fox να φοράει το δαχτυλίδι και τη Fox να αναρτά το βίντεο της πρότασης.

Από την εμφάνισή τους στο προσκήνιο, τα δαχτυλίδια toi et moi περιλάμβαναν δύο πολύτιμους λίθους, τον έναν κοντά στο άλλον, που αντιπροσώπευαν τις δύο ψυχές που γίνονται μία. Αυτό υπαινίσσεται και ο Kelly στην ανάρτησή του στο Instagram: «Ξέρω ότι η παράδοση είναι ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι δύο: το σμαραγδένιο (η γενέθλια πέτρα της) και το διαμαντένιο (η γενέθλια πέτρα μου) σε δύο μαγνητικές σειρές-αγκάθια που ενώνονται σαν δύο μισά της ίδιας ψυχής σχηματίζοντας τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας».

Το πιο αναγνωρίσιμα από τα δαχτυλίδια toi et moi διαθέτουν συνήθως δύο πέτρες ίδιου μεγέθους και κοπής. Ωστόσo, κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα και μετά, οι σχεδιαστές άρχισαν να «παίζουν» με διαφορετικά κομμάτια πολύτιμων λίθων.

Το πιο διάσημο δαχτυλίδι toi et moi ήταν εκείνο με το οποίο ο Ναπολέων Βοναπάρτης, στρατιώτης τότε του γαλλικού στρατού, έκανε πρόταση γάμου στην Ιωσηφίνα ντε Μποαρνέ. Είναι ένα ζαφείρι με αντίθετη όψη και ένα διαμάντι σε σχήματα αχλαδιού δεμένα σε χρυσό που μοιάζουν με καρδιά.

Δεδομένου ότι εκείνη την εποχή ο Ναπολέων ήταν νεαρός αξιωματικός, το δαχτυλίδι ήταν πιθανότατα πολύ πιο ακριβό από ό,τι μπορούσε να αντέξει οικονομικά. Ναπολέων και Ιωσηφίνα παντρεύτηκαν περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα, το 1796. Ο γάμος δεν διήρκεσε, αλλά η Ιωσηφίνα κράτησε το δαχτυλίδι και το έδωσε στην κόρη της Ορτάνς, μετέπειτα βασίλισσα της Ολλανδίας, μέσω της οποίας περιήλθε στον γιο της, Ναπολέοντα τον 3ο και τη σύζυγό του, αυτοκράτειρα Ευγενία.

Το δαχτυλίδι βγήκε σε δημοπρασία στη Γαλλία το 2013 από τον οίκο Osenat. Ο ανώνυμος πλειοδότης κατέβαλε 949.000 δολάρια, σχεδόν 50 φορές περισσότερα από τα 20.000 δολάρια που περίμενε να πετύχει η Osenat. Συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας 25% του οίκου δημοπρασιών, η τελική τιμή για το δαχτυλίδι ήταν 1,17 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ