Gladden Island: Το πιο ιδιωτικό resort στον κόσμο

Ένα νησί με κοράλλια και λευκή άμμο, στην καρδιά του συστήματος υφάλων του Μπελίζ, το Gladden είναι το τέλειο νησιωτικό θέρετρο για να ξεφύγετε από τα πάντα.
Gladden Island: Το πιο ιδιωτικό resort στον κόσμο

Το Gladden Private Island Resort είναι το τέλειο θέρετρο για δύο στο πιο απομακρυσμένο σημείο του κόσμου. Tο ιδιωτικό νησί βρίσκεται στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Κεντρικής Αμερικής, συνορεύει με το Μεξικό στα βορειοδυτικά, την Καραϊβική Θάλασσα στα ανατολικά και στα νότια και δυτικά με τη Γουατεμάλα.

Διαβάστε ακόμα: Στο Ντουμπάι το πρώτο πλωτό ξενοδοχείο του κόσμου με βίλες που πλέουν μόνες τους

Πέρα από τις γεωγραφικές συντεταγμένες, αυτό που κάνει το Gladden αξιοζήλευτό είναι η φυσική ομορφιά του. Βρίσκεται ακριβώς στην άκρη του ευρύτερου και πιο γραφικού τμήματος του Κοραλλιογενούς Υφάλου Μπελίζ στην Καραϊβική, του μεγαλύτερου υφάλου στο δυτικό ημισφαίριο και 2ου μεγαλύτερου στον κόσμο.

Εικόνα

Παρεμπιπτόντως, το ιδιωτικό νησιωτικό θέρετρο βρίσκεται λίγα μόλις μίλια μακριά από το μαγικό Gladden Split, όπου οι φαλαινοκαρχαρίες συγκεντρώνονται μια φορά το χρόνο, κάτι που το καθιστά ιδανική βάση εκδρομών για καταδύσεις η snorkeling, δραστηριότητες που μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει μέσω οργανωμένων ταξιδιωτικών γραφείων.

Εικόνα

Το ξενοδοχείο δύο υπνοδωματίων είναι η μόνη βίλα στο νησί Gladden. Ακόμη και το προσωπικό που εξυπηρετεί τους ενοίκους βρίσκεται σε ένα κοντινό μικρότερο νησί, επομένως η διαμονή στο Gladden είναι πραγματικά μια εμπειρία all-inclusive.

Εικόνα

Επιπλέον υπάρχει μια δεύτερη κύρια σουίτα εάν θέλετε να μοιραστείτε το Gladden με φίλους ή οικογένεια. Κι επειδή στο Gladden παίρνουν την ιδιωτικότητα πολύ σοβαρά, ένας «μετρητής απορρήτου» υποδεικνύει εάν ένα μέλος του προσωπικού βρίσκεται στο κύριο νησί για οποιονδήποτε λόγο.

Εικόνα

Μετά από μια μέρα εξερεύνησης και την ειδυλλιακή ζωή στην παραλία, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να δειπνήσουν με τοπικές σπεσιαλιτέ που ετοιμάζονται από τουλάχιστον έναν σεφ επιπέδου Le Cordon Bleu αλλά και ένα ρόστερ καλεσμένων σεφ από διάσημες κουζίνες του πλανήτη. Οι θεραπείες σπα και οι ναυλώσεις yacht είναι επίσης διαθέσιμες μέσω του προσωπικού σας θυρωρού.

Εικόνα

Ενώ οι περισσότερες εμπειρίες σε ιδιωτικά νησιά απαιτούν μεταφορά σε μακρινά σημεία του πλανήτη, το Gladden Private Island προσφέρει τη φυσική ομορφιά και την ηρεμία μιας πολυνησιακής ατόλης μόλις τέσσερις ώρες από το Μαϊάμι. Το Gladden Private Island Resort κοστίζει 3.975 δολάρια τη βραδιά και μπορείτε να κάνετε κράτηση κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ