Weber Genesis II: Η νέες «έξυπνες» ψησταριές που ανεβάζουν το barbecue σε επαγγελματικό επίπεδο

Εφαρμόζοντας έξυπνη τεχνολογία και ενισχύοντας τη χρηστικότητα, οι νέες ψησταριές Genesis της Weber συνδέονται με το smpartphone σας δίνοντας τη δυνατότητα ακόμη και στους πιο αρχάριους ψήστες να μπορούν πλέον να μαγειρεύουν με επαγγελματική ακρίβεια.
Weber Genesis II: Η νέες «έξυπνες» ψησταριές που ανεβάζουν το barbecue σε επαγγελματικό επίπεδο

Εάν υπάρχει ένα είδος μαγειρέματος που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει θρησκεία, αυτό είναι το barbecue. Με ένα κύμα καινοτομίας «έξυπνων» ψησταριών, θερμομέτρων και άλλων gadget ψησίματος που παρουσιάστηκε την τελευταία δεκαετία, δόθηκε η δυνατότητα ακόμη και στους πιο αρχάριους ψήστες να μπορούν πλέον να μαγειρεύουν με επαγγελματική ακρίβεια.

Διαβάστε ακόμα: Ένας από τους καλύτερους σεφ θα σας μάθει να μαγειρεύετε με ζωντανή φωτιά

Δεν είναι μυστικό ότι η Traeger ήταν ο μεγάλος πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα, αλλά με τον καιρό, άλλοι σημαντικοί παίκτες μπήκαν δυναμικά στο χώρο του barbecue, δημιουργώντας τις δικές τους σειρές ψησταριών νέας τεχνολογίας. Μία από τις μεγαλύτερες φίρμες είναι πλέον η Weber, η οποία πλέον βάζει πιο ψηλά τον πήχη παρουσιάζοντας τη δεύτερη γενιά ψησταριών αερίου Genesis.

Εικόνα

Υβριδίζοντας τύπους αερίου, εφαρμόζοντας έξυπνη τεχνολογία και ενισχύοντας τη χρηστικότητα, οι νέες ψησταριές Genesis διαθέτουν ένα κοινό παρoνομαστή: όλες διαθέτουν το WEBER CONNECT, έναν έξυπνο κόμβο που έχει πρόσβαση σε συνταγές, οδηγίες και μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως μετρητής θερμοκρασίας όταν συνδέεται με τον ανάλογο αισθητήρα.

Ακόμα καλύτερα, το WEBER CONNECT επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν ειδοποιήσεις θερμοκρασίας, χρονοδιακόπτες, ακόμη και να παρακολουθούν τα επίπεδα προπανίου στη δεξαμενή αερίου, όλα από το smartphone τους.

Εικόνα

Εκτός από τις έξυπνες λειτουργίες τους, οι συσκευές της νέας σειράς είναι πάνω απ' όλα εξαιρετικές ψησταριές, καθώς διαθέτουν αναβαθμισμένο και μεγαλύτερο καυστήρα ψησίματος σε ζωντανή φλόγα, καθώς και επεκτεινόμενες επάνω σχάρες που επιτρέπουν μια πρόσθετη επιφάνεια ψησίματος.

Εικόνα

Οι νέες Genesis περιλαμβάνουν επίσης τους καυστήρες υψηλής θερμότητας PUREBLU της Weber, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν σε υψηλότερες και πιο ομοιόμορφες θερμοκρασίες. Επιπλέον, η νέα σειρά grill Genesis έχει να επιδείξει έναν εξαιρετικά μεγαλύτερο χώρο εργασίας για την προετοιμασία των υλικών και το σερβίρισμα του φαγητού.

Εικόνα

Προσθέστε σε όλα αυτά τη νυχτερινή όραση με φωτισμό LED, η οποία φωτίζει τα πόμολα της ψησταριάς και το πρόσθετο ντουλάπι αποθήκευσης από κάτω, και έχετε την κατάλληλη ψησταριά για έναν αληθινό μάστορα του barbecue. Οι έξυπνες ψησταριές αερίου Genesis ΙΙ θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2022, ενώ οι κανονικές ψησταριές αερίου Genesis είναι ήδη διαθέσιμες σε τιμές που ξεκινούν από 899 δολάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές σε ευρώ αλλά και το πότε οι ψησταριές θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, μπορείτε να επισκεφθείτε το ελληνικό website της Weber, εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ