Agent Provocateur: Η νέα καμπάνια για τα γυναικεία εσώρουχά της, κολάζει και τον Άγιο Βαλεντίνο

Αγίου Βαλεντίνου χωρίς Agent Provocateur δεν γίνεται. Η γνωστή εταιρεία γυναικείων εσωρούχων μόλις παρουσίασε τη νέα καμπάνια της για την ημέρα των ερωτευμένων, η οποία περιλαμβάνει κομψά αισθησιακά κομμάτια που υπόσχονται να απογειώσουν τον αισθησιασμό τόσο εκείνης που θα τα φορέσει όσο κι εκείνου που θα τα δωρίσει.
Agent Provocateur: Η νέα καμπάνια για τα γυναικεία εσώρουχά της, κολάζει και τον Άγιο Βαλεντίνο

Η σαγηνευτική και απελευθερωτική εμπειρία του ανοιχτού δρόμου είναι η έμπνευση πίσω από τις φωτογραφίες της καμπάνιας της γνωστής εταιρείας γυναικείων εσωρούχων Agent Provocateur για τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Διαβάστε ακόμα: Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Megan Fox και του Machine Gun Kelly ρίχνει το internet

Τραβηγμένες από τη διάσημη φωτογράφο Rosaline Shahnavaz, οι εικόνες παρουσιάζουν μοντέλα με ευφάνταστα και άκρως αισθησιακά σχέδια σε έντονες κόκκινες και ροζ παλέτες. Τα κοψίματα της σεζόν χαρακτηρίζονται από kinky κομψότητα, ενώ τα πλούσια υφάσματα συνδυάζονται τέλεια με extravagant στοιχεία όπως στρας και κρυστάλλινες λεπτομέρειες.

Εικόνα

Σύμφωνα με τη Sarah Shotton, δημιουργική διευθύντρια της Agent Provocateur, «ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος λαχταρά απόδραση, ρομαντισμό και κυρίως διασκέδαση. Τα εσώρουχα της Provocateur υποδηλώνουν απελευθέρωση σε συνδυασμό με χλιδή. Τα στοιχεία είναι μόνο πολυτελή υφάσματα και μια πρόδηλη επαναστατική φύση».

Τα βασικά σχήματα της συλλογής Agent Provocateur Valentine's περιλαμβάνουν τα Raiven με τις χαρακτηριστικές κοπές στα σουτιέν, Izezza με άτακτα κοψίματα, δομημένα cups και λεπτομέρειες με φτερά, και Leodora σε λεοπάρ print με πολυτελείς μανσέτες από φτερά μαραμπού. Σε πιο τολμηρές επιλογές, η κρυστάλλινη ζώνη Hedonie και οι κρυστάλλινες αυτοκόλλητες καλύπτρες στήθους της Carlinna σε σχήμα καρδιάς που μπορούν να φορεθούν και ως εξωτερικά αξεσουάρ.

Εικόνα

Το must-have σετ αυτή τη σεζόν -και αγαπημένο του κοινού- Lorna επιστρέφει για να εξάψει τη φαντασία σε διάφανο κόκκινο τούλι ενώ η έκδοση μαύρης δαντέλας είναι σχεδιασμένη στην τελειότητα. Η έκδοση Molly προσφέρεται σε νέο κόκκινο μεταξωτό σατέν με μαύρες λεπτομέρειες από δαντέλα και διατίθεται ως σετ εσωρούχων τριών τεμαχίων, slip με δομημένα cups και ρόμπα κιμονό. Το ονειρικό σετ Eros διαθέτει διάφανο τούλι κεντημένο με ροζ και κόκκινες καρδιές.

Επιπλέον τα νυχτικά Hart σε κόκκινο μεταξωτό σατέν είναι διακοσμημένα με εμπριμέ καρδιές, ενώ τα όχι και τόσο διακριτικά μηνύματα των Kiss Me διακοσμούν ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, μια μάσκα ματιών και ένα διάφανο brief από τούλι με καλτσοδέτες. Το αισθησιακό σετ από ζέρσεϊ της Darsia, με τυπωμένη τη χαρακτηριστική καρδιά-λογότυπο της Agent Provocateur, υπόσχεται αισθησιασμό και άνεση όλη μέρα.

Εικόνα

Τέλος, τα Talley διαθέτουν περίπλοκα κεντημένες καρδιές πάνω από τούλι, ενώ το διάφανο σχέδιο των Petunia είναι ιδανικό για μια ρομαντική βραδιά. Πιο kinky αλλά κομψά κομμάτια όπως τα Dioni και Jaylin περιλαμβάνουν λουράκια, διαφάνειες και δαντέλες, ενώ τα Conny αποπνέουν ρομαντισμό με ροζ τούλι διακοσμημένα με καρδιές.

Τα μεγέθη κυμαίνονται από A έως F για να κολακεύουν και να ταιριάζουν σε όλα τα σώματα. Αρκεί φυσικά εκείνος ή εκείνη που θα τα ψωνίσει να σας ξέρει τόσο καλά που να γνωρίζει το νούμερό σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ