Tom Cruise: Έστειλε delivery με lear jet 300 τούρτες από το Λος Άντζελες στους συνεργάτες του στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικο δώρο αποφάσισε να κάνει ο Tom Cruise στο συνεργείο και τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία «Mission: Impossible». Παρήγγειλε 300 τούρτες από το αγαπημένο του αρτοποιείο στο Λος Άντζελες και τις έστειλε στο Λονδίνο με το ιδιωτικό του jet. 
Tom Cruise: Έστειλε delivery με lear jet 300 τούρτες από το Λος Άντζελες στους συνεργάτες του στο Λονδίνο

Πέρα από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν, μερικοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ βρίσκουν τον τρόπο να «λάμψουν» και στην πραγματική ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Ο Richard Branson σερβίρει το τζιν του Rayan Reynolds στα κρουαζιερόπλοιά του

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Keanu Reaves χάρισε εξατομικευμένα ρολόγια Rolex σε ολόκληρη την ομάδα κασκαντέρ του John Wick 4. Έρχεται τώρα ο Tom Cruise να αποδείξει τη γενναιοδωρία του, κάνοντας τα Χριστούγεννα πιο γλυκά για τους συνεργάτες του στην ταινία «Mission: Impossible».

Εικόνα
O Tom Cruise με συμπρωταγωνιστές και συνεργάτες του στο «Mission: Impossible» (Πηγή: Getty Images)

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα από το αγαπημένο αρτοποιείο του Tom, το Doan's Bakery στο Woodland Hills του Λος Άντζελες, «πέταξαν» μάλιστα 5.500 μίλια πάνω από τον Ατλαντικό για να φτάσουν στους παραλήπτες τους, στο Λονδίνο. Τι περιείχαν τα δέματα; 300 bundt cakes με λευκή σοκολάτα και καρύδα, γλυκό που φαίνεται ότι έχει ξετρελάνει τον σταρ.

Σύμφωνα με δήλωση πηγής στη Sun, «ο Τομ ήθελε να προσφέρει στην ομάδα του «Mission: Impossible» μια ιδιαίτερη απόλαυση για τα Χριστούγεννα και αποφάσισε ότι δεν υπήρχε πιο κατάλληλη επιλογή από τις τούρτες του αγαπημένου του αρτοποιείου στο Λος Άντζελες. Ζήτησε από το κατάστημα να φτιάξει 300 κέικ, τα οποία έστειλε στη συνέχεια στο Ηνωμένο Βασίλειο ο ίδιος με το jet του».

Εικόνα
Το bundt cake με λευκή σοκολάτα και καρύδα του Doan's Bakery στο Woodland Hills του Λος Άντζελες που έχει ξετρελάνει τον ηθοποιό (Πηγή: Doan's Bakery)

«Είναι υπερβολικό, αλλά ο Tom είναι ένας απίστευτα γενναιόδωρος άνθρωπος και ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για όλους όσοι έχουν δουλέψει μαζί του στην ταινία», συμπληρώνει η πηγή στη Sun. Κάθε κέικ κοστίζει περίπου 50 δολάρια, που σημαίνει ότι ο Tom Cruise ξόδεψε 15.000 δολάρια μόνο για τις τούρτες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tom Cruise αποδεικνύεται ανοιχτοχέρης για το καστ και το συνεργείο της ταινίας. Λίγο καιρό πριν, για να αποφύγει τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από την πανδημία του κορωνοϊού, ο ηθοποιός είχε νοικιάσει το «Hurtigruten», ένα τεράστιο πλοίο για τις ανάγκες μεταφοράς του προσωπικού, ξοδεύοντας 670.000 δολάρια.

Πάντως, τα κέικ καρύδας φαίνεται ότι είναι παράδοση για τον αστέρα του «Top Gun» για την εορταστική περίοδο. Ο υποψήφιος για Όσκαρ έχει φροντίσει να δώσει σε όλους σχεδόν, από φίλους και συναδέλφους του σταρ του Χόλιγουντ μέχρι δημοσιογράφους και στελέχη, μια γεύση από την αγαπημένη του λιχουδιά. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, πρέπει να έχει μοιράσει περισσότερες από χίλιες τούρτες. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που η συγκεκριμένη τούρτα ονομάζεται δικαίως πλέον «Tom Cruise cake».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ