Virgin Voyages: Ο Richard Branson θα σερβίρει το Aviation Gin του Rayan Reynolds στα κρουαζιερόπλοιά του

H Virgin Voyages του Sir Richard Branson θα σερβίρει πλέον στα κρουαζιερόπλοιά της το Aviation Gin του Ryan Reynolds. Οι επιβάτες θα μπορούν να παραγγείλουν exclusive cocktails που παρασκευάζονται με το ποτό του ηθοποιού, σε ένα από τα ενημερωμένα μπαρ των πλοίων.
Virgin Voyages: Ο Richard Branson θα σερβίρει το Aviation Gin του Rayan Reynolds στα κρουαζιερόπλοιά του

Η Virgin Voyages προσθέτει λίγη λάμψη από Χόλιγουντ στη λίστα των ποτών της καθώς η εταιρεία κρουαζιέρας του Sir Richard Branson μόλις ανακοίνωσε συνεργασία με την Aviation Gin του Ryan Reynolds.

Διαβάστε ακόμα: Τρία ελληνικά μπαρ στη λίστα με τα 100 καλύτερα του κόσμου

Στο εξής, οι επιβάτες στα κολοσσιαία κρουαζιερόπλοια της εταιρείας θα μπορούν να παραγγείλουν το αμερικανικό τζιν σκέτο ή ως μέρος ενός cocktail σε οποιοδήποτε από τα μπαρ και τα εστιατόρια της. Περιλαμβάνοντας εστιατόρια με βραβευμένους με αστέρια Michelin σεφ, επιλογές live διασκέδασης και ένα χαλαρωτικό beach club, τα πλοία της Virgin Voyages (σ.σ. μόνο για ενήλικες) παρέχουν στους επιβάτες πρόσβαση σε κορυφαίες απολαύσεις.

Εικόνα
Το κρουαζιερόπλοιο Skarlet lady της Virgin Voyages (Πηγή: Shutterstock)

Το πρώτο πλοίο της εταιρείας, το Scarlet Lady, διαθέτει 12 μπαρ, καθένα από τα οποία έχει το δικό του μεγάλο και ενημερωμένο μενού με κλασικά cocktail αλλά και νέες μείξεις που υπογράφουν μερικοί από τους καλύτερους bartenders του κόσμου, όπως ο Charles Joly και η Julia Momose.

Εικόνα
Το εστιατόριο Pink Agave, ένα από τα 12 μπαρ και εστιατόρια που διαθέτει το κρουαζιερόπλοιο Skarlet Lady (Πηγή: Virgin Voyages)

Χάρη σε αυτήν τη συνεργασία, αν προαγοράσετε τώρα ένα πάσο Bar Tab πριν από την επόμενη κρουαζιέρα σας –το οποίο περιλαμβάνει και δώρο επιπλέον 50 δολάρια- θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από αποκλειστικά cocktail με Aviation Gin, σύμφωνα με με ανακοίνωση της Virgin Voyages. H λίστα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Double Agent, το Electric Fizz, το Stella's Groove και μια μοντέρνα πινελιά με το French 75.

Εικόνα
To Aviation Gin του Rayan Taynolds (Πηγή: Shutterstock)

«Το παιδικό μου όνειρο ήταν να κάνω μια εμφάνιση στη σειρά "The Love Boat" δίπλα στον Vic Tayback», δήλωσε ο Reynolds κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας. «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν αρκετά επιτυχημένος ώστε η δική μου ετικέτα τζιν να παίξει ένα ρόλο σε ένα πλοίο τόσο πολυτελές και χωρίς παιδιά. Μόνο ο Richard Branson θα μπορούσε να κάνει τέτοια μαγικά».

Η νέα συμφωνία σηματοδοτεί στην πραγματικότητα μια επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών Branson και Reynolds, καθώς μπορείτε ήδη να παραγγείλετε Aviation Gin ενώ πετάτε σε όλο τον κόσμο με ένα από τα jet της Virgin Atlantic. Ποιος ξέρει, έτσι όπως πάνε τα πράγματα μπορεί μια μέρα να μπορείτε να παραγγείλετε ένα cocktail με το ποτό του ηθοποιού ενώ βρίσκεστε σε μια από τις διαστημικές πτήσεις της Virgin Galactic.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ