Casio GM-2100MG-1AER Moon Watch: Το ρολόι της G-Shock που φτιάχτηκε για να αντέξει το τέλος του κόσμου

Παραμένοντας πιστή στη σταθερή φιλοσοφία της να πιέζει τα όρια, η Casio μόλις αποκάλυψε ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι της σειράς G-SHOCK. Το GM-2100MG-1AER Moon Watch είναι δύσκολο να να μην σας κλέψει την καρδιά. 
Casio GM-2100MG-1AER Moon Watch: Το ρολόι της G-Shock που φτιάχτηκε για να αντέξει το τέλος του κόσμου

Αντλώντας τη σχεδιαστική του έμπνευση από την πρόσφατη σειρά ρολογιών G-SHOCK GM-2100 της CASIO , το GM-2100MG-1AER Moon Watch διαθέτει ένα χρυσό οκταγωνικό μεταλλικό πλαίσιο σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις, στοιχείο που δίνει στο ρολόι μια ολοφάνερα αναβαθμισμένη αισθητική.

Διαβάστε ακόμα: Urwerk UR-112 Aggregat - Ένα εξωγήινο ρολόι από το μέλλον για να μετράτε το παρόν

Η έντονη αντίθεση μεταξύ μαύρου λουριού και χρυσού καντράν, κάνει το Moon Watch ακόμη πιο εντυπωσιακό, χωρίς όμως να του στερεί την ισορροπία ανάμεσα στην κομψότητα και την τόλμη. Το πετυχημένο design έρχονται να συμπληρώσουν τα γυαλισμένα πλαϊνά και το ανάγλυφο στο καντράν που προσθέτει στη συνολική μεταλλική ικμάδα.

Εικόνα

Παρά το λεπτό προφίλ, το ρολόι είναι πλήρες σε προδιαγραφές G-SHOCK: από αντοχή σε κραδασμούς, αυτόματο ημερολόγιο, χρονοδιακόπτη, πέντε ξυπνητήρια και χρονόμετρο, έως περίπου τρία χρόνια διάρκεια ζωής μπαταρίας και αντοχή στο νερό έως και 20 bar (που ισοδυναμεί με 200 μέτρα πίεση νερού). Ωστόσο, αυτό που κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο να ξεχωρίζει από τις προηγούμενες εκδόσεις GM-2100 είναι η σεληνιακή υφή που διαθέτουν η όψη και το χείλος του καντράν, κάτι που δίνει μια αίσθηση διαστημικής ατμόσφαιρας.

Εικόνα

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα ήθελε να πετύχει σε ένα μελλοντικό ρολόι, ο Kikuo Ibe, η ιδιοφυΐα πίσω από τα G-SHOCK, απάντησε ότι «το διάστημα είναι ένα σκληρό περιβάλλον, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο στη Γη, οπότε θα ήθελα να αποτολμήσω κάτι σε αυτό το βασίλειο μια μέρα». Ίσως το Moon Watch να είναι ο τρόπος του Ibe να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση και να προωθήσει το G-SHOCK στη δική του διαστημική οδύσσεια του 2021. Μπορείτε να αγοράσετε το GM-2100MG-1AER Moon Watch από την επίσημη ιστοσελίδα της G-SHOCK, εδώ.