Shelby Destroyer: το «όπλο» που εκτοξεύει δίσκους αφρού και ταπεινώνει τα NERF

Shelby Destroyer: το «όπλο» που εκτοξεύει δίσκους αφρού και ταπεινώνει τα NERF

Το παράδοξο με τα παιχνίδια είναι ότι σχεδιάζονται για τα παιδιά από ενήλικες που θα ήθελαν να είχαν τέτοια παιχνίδια όταν ήταν εκείνοι παιδιά. Κι αν λάβουμε υπόψη το γνωμικό που λέει ότι ειδικά οι άντρες μένουν πάντα παιδιά, είναι λογικό πολλές φορές να διασκεδάζουμε περισσότερο εμείς με τα gadget των παιδιών απ' ό,τι εκείνα.

Διαβάστε ακόμα: Το νέο σετ AT-AT Star Wars της Lego είναι τόσο μεγάλο όσο ένας σκύλος

Κάπως έτσι, ένα δίδυμο πατέρα και γιου, ο David και ο Henry Pisor, δημιούργησαν την εταιρεία Shelby MFG στο Σικάγο, που με τη σειρά της υπογράφει το Shelby Destroyer, ένα ισχυρό blaster δίσκων αφρού που μπορούν να απολαύσουν τόσο παιδιά όσο και ενήλικες.

Το Shelby Destroyer είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που «μιλούν» στην παιδική καρδιά μας. Η ιδέα γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, από το αγαπημένο χόμπι του David και του Henry στην καραντίνα: τις μάχες με NERF. Παρά το γεγονός ότι ήταν η αγαπημένη τους ασχολία, πατέρας και γιος απογοητεύτηκαν από την απόδοση των δημοφιλών εκτοξευτών.

Εικόνα

Από προβλήματα φόρτωσης ή διάρκειας των μπαταριών για τα μοντέλα εκείνα που διέθεταν ηλεκτροκίνηση, μέχρι τις εμπλοκές και την έλλειψη ακρίβειας , οι εκτοξευτών NERF έκαναν το δίδυμο να νιώθει ότι οι δεξιότητές τους περιορίζονταν από τις αδυναμίες των «όπλων».

Αντί λοιπόν να ξοδέψουν χρήματα σε περισσότερα και ακριβότερα όπλα NERF, αποφάσισαν να φτιάξουν το δικό τους. Αυτό που προέκυψε από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης ήταν ένας εκτοξευτής που διέθετε αναμφισβήτητα ανώτερο σχεδιασμό και δύναμη πυρός, ενώ χρησιμοποιούσε δίσκους αφρού ως πυρομαχικά.

Εικόνα

Το Shelby Destroyer σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και συναρμολογήθηκε στην Αμερική. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία λιθίου και έναν εκτοξευτήρα 11,1 volt που μπορεί να εκσφενδονίσει τους ασφαλείς δίσκου αφρού με ταχύτητα 36,5 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Ακόμα καλύτερα, το Shelby Blaster μπορεί να εκτοξεύσει δίσκους με ακρίβεια έως και 25 μέτρα.

Κάθε blaster συνοδεύεται από ένα σετ 240 δίσκων αφρού υψηλής πυκνότητας, ένα ζευγάρι πολυκαρμπονικά γυαλιά ασφαλείας και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η Shelby MFG βρίσκεται επίσης στη διαδικασία ανάπτυξης ενός βιοδιασπώμενου δίσκου αφρού, έτσι ώστε τα προϊόντα της να είναι και διασκεδαστικά αλλά και βιώσιμα.

Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, να σημειώσουμε ότι το Shelby Destroyer διαθέτει εγγύηση 25 χρόνων (!) ενώ στον πρόσθετο προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει ακόμη και διόπτρα αλουμινίου, σκόπευτρο λέιζερ και φακός. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το ομώνυμο app στο κινητό σας και να ορίσετε τον φωτισμό LED των «όπλων» της ομάδας σας για μάχες στο σκοτάδι αλλά και να δίνετε στίγμα της θέσης σας σε μεγάλα πεδία «μάχης» Οι τιμές του Shelby Destroyer ξεκινούν από 212,95 ευρώ και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στον ιστότοπο της μάρκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ