Paris Hilton: Έκανε reality στο YouTube το μήνα του μέλιτος στα Bora Bora

Η Paris Hilton και ο σύζυγός της, Carter Reum, πέρασαν το μήνα του μέλιτος στα Bora Bora. Έμειναν φυσικά στο ξενοδοχείο Conrad που ανήκει στους Hilton και οι γαμήλιες διακοπές αποτέλεσαν ένα ακόμη θέμα για ένα νέο reality show της αεικίνητης ξανθιάς κληρονόμου
 Paris Hilton: Έκανε reality στο YouTube το μήνα του μέλιτος στα Bora Bora

Το ότι η ζωή θα φερόταν καλά στην Paris Hilton από το πρώτο της βρεφικό κλάμα, ήταν τόσο σίγουρο όσο η ανατολή του ήλιου. Αν αναρωτηθούμε λίγο τι είναι η Paris Hilton, το πρώτο που έρχεται στο μυαλό των περισσοτέρων είναι μια λέξη: «πλούσια». Ποιο είναι το επάγγελμά της; «Κληρονόμος». Ναι αλλά ας είμαστε δίκαιοι. Η αγαπημένη κοσμική ξανθιά είναι πολλά περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: Το πάρτι γενεθλίων του Μπιλ Γκέιτς με Τζεφ Μπέζος, megayacht και ελικόπτερα

Αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά το βιογραφικό της θα δούμε ότι δημιούργησε μια επιτυχημένη σειρά extentions για μαλλιά, μια lifestyle φίρμα και δημοσίευσε κάποια βιβλία. Από το 2021, η περιουσία της εκτιμάται σε 300 εκατ. δολάρια.

Εικόνα
Η Paris Hilton με το σύζυγό της Carter Reum, απολαμβάνουν τα welcome drinks τους (Πηγή: YouTube)

Όπως και να ‘χει, το να βλέπουμε οποιαδήποτε γυναίκα σε στιγμές νιόπαντρης ευτυχίας είναι πάντα χαρμόσυνο, ωστόσο στην περίπτωση της Paris Hilton, δεν μπορεί κανείς να αντιπαρέλθει τις αναρτήσεις της για το μήνα του μέλιτος που επισημαίνονται σαφώς ως χορηγούμενες.

Εικόνα
Παραδοσιακά πολυνησιακά τραγούδια; Ώρα για selfie (Πηγή: YouTube)

Είναι σαφές ότι το επώνυμό της, τη χρίζει κληρονόμο της περιουσίας των Hilton, στους οποίους ανήκει επίσης η αλυσίδα ξενοδοχείων Conrad (το μικρό όνομα του παππού της Paris). Ούτως ή άλλως, η νιόπαντρη δεν προσπάθησε να κρύψει κάτι. Στις αναρτήσεις της για τo μήνα του μέλιτος στο Instagram, η κληρονόμος ανέφερε στα tags ότι βρίσκεται στο Conrad, Bora Bora, Nui Resort.

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η ίδια δημοσίευσε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ξεκινώ την περιπέτεια “μήνα του μέλιτος” με τον σύζυγό μου σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη: τα Bora Bora! Ευχαριστώ @Hilton @ConradHotels @ConradBoraBoraNui που με βοήθησες να γιορτάσω με στυλ. Θα καταγράψω ολόκληρο το ταξιδιωτικό μου σε όλο τον κόσμο για να το δείτε και να έρθετε μαζί για τη βόλτα. Δείτε το επεισόδιο 1 του "My Dream Honeymoon" τώρα στο κανάλι μου στο YouTube».

Εικόνα
H Paris σε πόζα «Τιτανικού» στη βεράντα του δωματίου της (Πηγή: YouTube)

Να σημειώσουμε ότι το vlog με τον ονειρικό μήνα του μέλιτος και το video της «My Dream Honeymoon Episode 1: Paris Hilton And Carter Reum Go To Bora Bora» έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 133.000 προβολές στο YouTube μέσα σε 3 ημέρες από τις 22 Νοεμβρίου που αναρτήθηκε.

Εικόνα
Η περιπέτεια περιλάμβανε και απρόβλεπτες συναντήσεις με τεράστια σαλάχια (Πηγή: YouTube)

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ονόμασε το νυφικό ταξίδι της «Επεισόδιο 1» στο vlog, οι θαυμαστές και οι followers μπορούν να είναι σίγουροι ότι έπονται περισσότερα. Η ξανθιά κληρονόμος περιγράφει στο video: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ξεκινώ την περιπέτεια του μήνα του μέλιτος με την αγάπη της ζωής μου και νέο μου σύζυγο, Carter. Ο προγραμματισμός του γάμου και τα γυρίσματα της νέας μου εκπομπής, “Paris In Love”, έκαναν τους τελευταίους μήνες αρκετά ταραχώδεις, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ επιτέλους να χαλαρώσω σε μερικά από τα αγαπημένα μου μέρη σε όλο τον κόσμο. Με τη βοήθεια του Hilton, θα γιορτάσω το μήνα του μέλιτος με μια καταπληκτική ταξιδιωτική σειρά για να σας φέρω όλους μαζί στη βόλτα. Ανυπομονώ να ανακαλύψω νέους προορισμούς μαζί σας τις επόμενες εβδομάδες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!».

Εικόνα
Η Paris ψάρεψε μόνη της και τροπικά μαργαριτάρια (Πηγή: YouTube)

Αν υπάρχει κάποια που ξέρει πώς να δείχνει εκθαμβωτική ενώ περνάει τη ζωή της με ένα κομψό καφτάνι από λευκή δαντέλα και βγάζει χρήματα τόσο αβίαστα όσο να κάνει κοτσιδάκια τα μαλλιά της, αυτή είναι η Paris Hilton. Η Paris έδειχνε άνετη στο ιδιωτικό νησί Motu To'opua στη Γαλλική Πολυνησία, επιδεικνύοντας όχι μόνο τη συζυγική της λάμψη αλλά και μια ασυναγώνιστη επιχειρηματική οξυδέρκεια που πιθανώς είναι ενσωματωμένη στο DNA των Hilton. Έτσι, απλά, πίνοντας μιμόζα και δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο Instagram. Και μ’ αυτό κερδίζει τουλάχιστον 50.000 δολάρια ανά ανάρτηση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών στο influence marketing.

Εικόνα
Το ζευγάρι επιδεικνύει τη συζυγική του λάμψη σε ένα drone που έτυχε να περνάει από ψηλά (Πηγή: YouTube)

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή άποψη ότι όλα της τα χρήματά της προέρχονται από την οικογενειακή επιχείρηση, η Paris είναι η ίδια ιδιαίτερα δραστήρια, αφού φαίνεται ότι δεν σταματά να δουλεύει ούτε στο μήνα του μέλιτος. Να σημειώσουμε ότι η σειρά αρωμάτων της με περισσότερους από 25 τύπους όλα αυτά τα χρόνια, της έχει αποφέρει ακαθάριστα έσοδα άνω των 2,65 δισ. δολαρίων.

Εικόνα
Ταξιδιωτική συμβουλή από την Paris: «Δεν πάμε πουθενά χωρίς φουσκωτό μονόκερο» (Πηγή: YouTube)

Σύμφωνα με το Cosmopolitan, το 2011 εξομολογήθηκε στο Βρετανό δημοσιογράφο Piers Morgan ότι κέρδιζε πάνω από 10 εκατ. δολάρια από τα διάφορα προϊόντα της, λέγοντας: «Έχοντας το επίθετο Hilton, ο κόσμος πιστεύει ότι όλα μού έχουν απλά παραδοθεί και δεν χρειάστηκε να δουλέψω. ποτέ στη ζωή μου. Αλλά στην πραγματικότητα, έχω δουλέψει τόσο σκληρά, τα έχω κάνει όλα μόνη μου, δεν παίρνω τίποτα από την οικογένειά μου».

Εικόνα
Το πολυτελές Conrad Resort στα Bora Bora, που φιλοξένησε τους νεόνυμφους αλλά και το 1ο επεισόδιο του νέου reality της Paris Hilton (Πηγή: YouTube) 

Εκτός από τις δραστηριότητές της, η Paris διατηρεί συνεργασίες με διάφορες φίρμες, επιμελείται ένα podcast, έχει μια εταιρεία παραγωγής υπό την Warner Bros. και φυσικά πρωταγωνιστεί στο επερχόμενο reality για το γάμο της, εκτός από την τρέχουσα εκπομπή μαγειρικής που προβάλλεται ήδη στο Netflix. Α, να θυμίσουμε ότι κάποτε ήταν και η πιο ακριβοπληρωμένη DJ. Σε αναμονή λοιπόν των περιπετειών της Paris από το μήνα του μέλιτος. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση στο video που ακολουθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ