Jason Wu x Saks Fifth Avenue: Προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία αγορών έναντι 30.000 δολαρίων

Το Saks Fifth Avenue, το διάσημο κατάστημα επώνυμων ρούχων και αξεσουάρ συνεργάζεται με τον Jason Wu, έναν από τους πιο φημισμένους σχεδιαστές της εποχής μας, και δημιουργούν από την αρχή ένα αξατομικευμένο look, που θα ανανεώσει την εμφάνιση του ή της ενδιαφερόμενης «από την κορφή μέχρι τα νύχια». 
Jason Wu x Saks Fifth Avenue: Προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία αγορών έναντι 30.000 δολαρίων

Πρόκειται για την «Jason Wu experience». Μία εμπειρία που γίνεται όλο και πιο πολυπόθητη για τους διάσημους και πλούσιους που θέλουν να δημιουργήσουν πρωτότυπες εμφανίσεις.

Ενώ, ενόψει των γιορτών είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορεί να δεχτεί ή να κάνει κανείς στον εαυτό του... αρκεί να έχει την οικονομική άνεση!

Εικόνα
Κατάστημα Saks - Φωτογραφία: Shutterstock

«Περισσότερο από όμορφα ρούχα, παπούτσια και τσάντες, οι άνθρωποι πλέον αναζητούν όμορφες εμπειρίες και μαζί με το Saks προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία, στην οποία ο πελάτης έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ειδικό look που θα έχει αποκλειστικά εκείνος» σχολιάζει σχετικά ο Τζέισον Γου, σύμφωνα με το Forbes.

Διαβάστε επίσης: Ονειρικά ακίνητα στο Μανχάταν για... μεγάλα πορτοφόλια

Συγκεκριμένα, ο πελάτης μπορεί να επισκεφτεί το Saks Firth Avenue να έχει μία πρώτη προσωπική συνάντηση με τον επώνυμο σχεδιαστή και μαζί να βρουν τη γραμμή που θέλουν να έχει το look ή ακόμα και ολόκληρη η... γκαρνταρόμπα του ενδιαφερόμενου.

Εικόνα
Ρολόγια σε exclusive shopping εμπειρία - Φωτογραφία: Shutterstock

Σύμφωνα με τον Γου, στόχος του μαζί με τα Saks είναι να «ζωντανέψουν» τη... Χρυσή Εποχή της Μόδας, όταν ήταν ακόμα συνηθισμένο για σχεδιαστές όπως ο Κριστιάν Ντιόρ και η Κοκό Σανέλ να συναντούν τους πελάτες τους στα ατελιέ και να δημιουργούν εμφανίσεις εμπνευσμένες από τον χαρακτήρα και τις ανάγκες τους.

«Μέχρι στιγμής το έχω κάνει αυτό μόνο με celebrities για εμφανίσεις στο 'κόκκινο χαλί', οπότε κάτι όπως αυτό είναι όσο πιο 'exclusive' θα μπορούσε να είναι και φυσικά ποτέ δεν θα είναι κάτι άμεσα διαθέσιμο'» σχολιάζει ο σχεδιαστής που έχει ντύσει μοντέλα, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες. Μάλιστα, ένα δικό τους φόρεμα είχε επιλέξει και η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της.

Εικόνα
Saks Fifth Avenue - Φωτογραφία: Shutterstock

Στα bonus της υπηρεσίας, ο Γου έχει δεσμευτεί να δώσει από ένα υπογεγραμμένο σκίτσο σε κάθε πελάτη. Επίσης, λόγω Covid, δίνεται η δυνατότητα η εμπειρία «Jason Wu experience» μπορεί να γίνει ακόμα και εξ αποστάσεως.