House of Gucci: αυτή είναι η συνταγή για το martini που πρωταγωνιστεί στην ταινία

Για το λανσάρισμα της ταινίας House of Gucci του Ridley Scott, που κάνει πρεμιέρα στις 24  Νοεμβρίου, η Tanqueray παρουσίασε μια καμπάνια με πρωταγωνιστή το δικό της κλασικό κοκτέιλ, το Tanqueray Martini with a Twist. 
House of Gucci: αυτή είναι η συνταγή για το martini που πρωταγωνιστεί στην ταινία

Η επερχόμενη ταινία του Ridley Scott, House of Gucci, με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga, τον Al Pacino και τον Adam Driver, αφηγείται την ιστορία του παγκοσμίου φήμης οίκου μόδας.

Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι τα 5 ακριβότερα cocktail που έχουν φτιαχτεί ποτέ

Με αφορμή την ταινία, η Tanqueray συνεργάστηκε με το Ridley Scott Agency για να δημιουργήσει μια σειρά από ψηφιακά σποτ εμπνευσμένα από την παρουσία του cocktail στην ταινία.

Εικόνα
Πηγή: Tanqueray US / Twitter

Με επίκεντρο μια γυναίκα -την οποία υποδύεται η καταξιωμένη χορεύτρια, ηθοποιός και μουσικός METTE Narrative- και το ταξίδι της για να βρει το τέλειο martini, τα ψηφιακά σποτ απεικονίζουν σκηνές αγάπης και εκδίκησης, και τα δύο εξέχοντα θέματα στην ταινία House of Gucci.

Για να φτιάξετε μόνοι σας το Tanqueray Martini with a Twist, ακολουθείστε την παρακάτω συνταγή:

  • 40 ml Tanqueray London Dry Gin
  • 15 ml Dry Vermouth
  • Φλούδα λεμονιού
  • Εκτέλεση: Ρίχνετε το Tanqueray London Dry Gin και το βερμούτ σε ένα σέικερ με πάγο. Ανακινείτε καλά, σουρώνετε σε ένα παγωμένο ποτήρι μαρτίνι και γαρνίρετε με τη φλούδα λεμονιού.

Συνοδεύετε ιδανικά με την πρεμιέρα του House of Gucci, ή έστω το παρακάτω τρέιλερ, μέχρι τουλάχιστον η ταινία να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα.