Spend it: Xbox Series X by Gucci - 100 συλλεκτικές κονσόλες 10.000 δολαρίων

Η Gucci και το Xbox γιορτάζουν τις επετείους τους με μια limited edition κονσόλα Xbox Series X by Gucci.
Spend it: Xbox Series X by Gucci - 100 συλλεκτικές κονσόλες 10.000 δολαρίων

Φέτος, ο ιταλικός οίκος υψηλής μόδας Gucci έκλεισε τα εκατό χρόνια του, ενώ η εταιρεία κατασκευής βιντεοκονσολών γιορτάζει τα 20ά γενέθλιά της. Το Xbox by Gucci, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου, είναι μια κονσόλα Xbox Series X που επανασχεδιάστηκε, αντλώντας έμπνευση από αρχειακά στοιχεία των δύο εταιρειών.

Διαβάστε ακόμα: PlayStation 5 Gold Prime Edition από την Caviar: η κονσόλα των billionaires

Περιορισμένο σε 100 σετ, το πακέτο αξίας 10.000 δολαρίων περιλαμβάνει μια μαύρη κονσόλα Xbox Series X χαραγμένη με λέιζερ με το μοτίβο GG, δύο ασύρματα χειριστήρια με τις χαρακτηριστικές μπλε και κόκκινες λωρίδες Web της Gucci, ενώ συμπληρώνεται από μια σκληρή θήκη-βαλίτσα, εμπνευσμένη από τις κλασικές αποσκευές της Gucci.

Εικόνα
Η μαύρη κονσόλα Xbox Series X είναι χαραγμένη με λέιζερ με το μοτίβο GG, ενώ η θήκη μεταφοράς είναι εμπνευσμένη από τις κλασικές αποσκευές της Gucci (Πηγή: Gucci)

Το κάτω μέρος της θήκης είναι διακοσμημένο με τις λέξεις «GOOD GAME». Το μοτίβο GG γίνεται παιχνίδι λέξεων και αντιπροσωπεύει όχι μόνο τα αρχικά του Guccio Gucci αλλά και τη φράση του παιχνιδιού. Ο σχεδιασμός της σκληρής θήκης μεταφοράς με μπλε και κόκκινες ρίγες είναι εμπνευσμένος από τις vintage αποσκευές της φίρμας. Το σετ συνοδεύεται επίσης από το Xbox Game Pass Ultimate.

Εικόνα
Το πακέτο διαθέτει δύο ασύρματα χειριστήρια με τις χαρακτηριστικές μπλε και κόκκινες λωρίδες Web της Gucci (Πηγή: Gucci)

Για το λανσάρισμα της έκδοσης επιστρατεύθηκαν η DJ Emerald Rose Lewis και ο μουσικός Kojey Radical, που είναι και οι δύο φανατικοί gamers. Μάλιστα εκτός από τη φωτογράφιση για την παρουσίαση του Xbox από την Gucci, έφτιαξαν κι ένα ειδικό βίντεο σε συνεργασία με την HYPEBEAST.

Εικόνα
Το Xbox by Gucci διατίθεται μόνο από το κατάστημα της Gucci (Πηγή: Gucci)

Το Xbox by Gucci διατίθεται μόνο από το κατάστημα της Gucci στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Τόκιο, το Μπέβερλι Χιλς, την Πόλη του Μεξικού, το Μιλάνο, το Βερολίνο και το Πεκίνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ