Indian x Jack Daniel’s Challenger Dark Horse: κυκλοφορεί σε μόλις 107 κομμάτια στις 21 Οκτωβρίου

Η Indian x Jack Daniel’s Challenger Dark Horse είναι η καινούργια μοτοσικλέτα που προέκυψε από τη συνεργασία της Indian Motorcycles και της Jack Daniel's. Το νέο μοντέλο κυκλοφορεί στις 21 Οκτωβρίου σε μόλις 107 κομμάτια
Indian Motorcycles (Πηγή: YouTube)

Το φλερτ μεταξύ Indian Motorcycles και Jack Daniel's ξεκίνησε το 2016. Καρπός αυτού το όχι και τόσο ξαφνικού έρωτα αποτέλεσε μια σειρά μοτοσικλετών περιορισμένης έκδοσης, οι Chief Vintage και Springfield, οι 150 μονάδες των οποίων εξαντλήθηκαν σε μόλις οκτώ ώρες.

Διαβάστε ακόμα: Πώς είναι να κυλάς στο χιόνι με το πρώτο ηλεκτρικό snowbike στον κόσμο

Κάθε χρόνο από τότε, η θρυλική ετικέτα ουίσκι του Τενεσί συνέχισε αδιαλείπτως τη συνεργασία με την Indian, σε δίτροχες εκδόσεις που γίνονταν ακόμη πιο περιζήτητες από την παρθενική του 2016, με εκείνες μάλιστα του 2017 και 2018 να εξαντλούνται σε μόλις 10 λεπτά. Έτσι, έχοντας ήδη λανσάρει πέρσι το JD-spec Roadmaster Dark Horse, η Indian ενώνει για άλλη μια φορά τις δυνάμεις της με την εμβληματική αμερικανική φίρμα ουίσκι για να παράγει μια ακόμη περιορισμένη έκδοση μοτοσικλετών, δίνοντας αυτή τη φορά την πινελιά του Jack Daniel's στο νέο μοντέλο Challenger Dark Horse.

Εικόνα
Indian x Jack Daniel's Challenger Dark Horse: το νέο τέκνο της συνεργασίας Indian και Jack Daniel's (Πηγή: Indian Motorcycles)

Ακριβώς όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Indian και η Jack Daniel's κάλεσαν την εταιρεία Klock Werks Kustom Cycles της Νότιας Ντακότα να βάλει ένα χεράκι στο σχεδιασμό και την προσαρμογή του Dark Horse Challenger. Αντιπροσωπεύοντας την έκτη συνεργασία μεταξύ των εταιρειών, το Indian x Jack Daniel's Challenger Dark Horse έρχεται «ντυμένο» με μια προσαρμοσμένη μεταλλική χρυσίζουσα απόχρωση με πράσινες λεπτομέρειες, εμπνευσμένη από το ουίσκι Jack Daniel's Tennessee Rye.

Εικόνα
Η χρωματική σκαλέτα που χρησιμοποιήθηκε στο μοντέλο είναι επμπνευσμένη από το ουίσκι Jack Daniel's Tennessee Rye  (Πηγή: Indian Motorcycles)

Στα πρόσθετα ιδιαίτερα στοιχεία που διαθέτει το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης, περιλαμβάνονται ένα αριθμημένο σήμα Jack Daniel’s Montana Silversmiths, μαρσπιέ οδηγού και επιβάτη με χειροποίητα σκαλίσματα καθώς και ένα bespoke δερμάτινο κάθισμα με την επωνυμία Jack Daniel's ραμμένη στη σέλα.

Εικόνα
Το logo του Jack Daniel's φιγουράρει στο bespoke δερμάτινο κάθισμα  (Πηγή: Indian Motorcycles)

Το Indian x Jack Daniel's Challenger Dark Horse που τροφοδοτείται από τον υγρόψυκτο κινητήρα 108ci PowerPlus της Indian, διαθέτει επίσης οθόνη αφής 7 ιντσών που συνδέεται με ένα από τα στερεοφωνικά συστήματα PowerBand Audio, 400 Watt, της Indian, προστατευτική μασκα με «φτερά», μπροστινή μπαριέρα, FOX πίσω ανάρτηση με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση και προσαρμοζόμενους προβολείς LED Pathfinder και φώτα οδήγησης S LED.

Εικόνα
Η Indian x Jack Daniel's Challenger Dark Horse διαθέτει επίσης οθόνη αφής 7 ιντσών (Πηγή: Indian Motorcycles)
Εικόνα
Προσαρμοζόμενους προβολείς LED Pathfinder και φώτα οδήγησης S LED «στολίζουν» τη μάσκα του μοντέλου (Πηγή: Indian Motorcycles)

Στην τιμή των 36.999 δολαρίων, οι Indian x Jack Daniel’s Limited Edition Challenger Dark Horse του 2022 θα κυκλοφορήσουν μόνο σε 107 μονάδες παγκοσμίως. Το παράθυρο παραγγελίας για το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης ανοίγει στις 12:00 μ.μ. EST στις 21 Οκτωβρίου, και τα ενδιαφερόμενα μέρη θα πρέπει να δράσουν μάλλον αστραπιαία καθώς το φετινό μοντέλο αναμένεται να ξεπουλήσει μέσα σε λίγες μόνο ώρες, αν όχι σε λίγα λεπτά. Κάθε μοτοσικλέτα παραδίδεται με ειδική κουκούλα που αναγράφει επίσης τον αντίστοιχο σειριακό αριθμό της (από τις 107 συνολικές μονάδες). Μπορείτε να δείτε περισσότερα αλλά και να παραγγείλετε τη δική σας Indian x Jack Daniel’s Limited Edition Challenger Dark Horse στο website της Indian.