Spend It: Σπίτια με... υποθαλάσσια θέα αναζητούν αγοραστή στα $3 εκατ

Spend It: Σπίτια με... υποθαλάσσια θέα αναζητούν αγοραστή στα $3 εκατ

Σπίτια που επιπλέουν και έχουν τον έναν όροφο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, με θέα την υποθαλάσσια ζωή ενός τεχνητά δημιουργημένου κοραλλιογενούς υφάλου, αναζητούν αγοραστή.

Οι Floating Seahorse Villas βρίσκονται στα World Islands, τα τεχνητά νησιά που κατασκεύασε η Nakheel Properties στα ανοιχτά του Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τα 300 τεχνητά νησιά που σχηματίζουν μια μικρογραφία του παγκόσμιου χάρτη πλέον περιλαμβάνουν και μια «συστάδα» κατοικιών ονόματι Floating Seahorse που βρίσκεται στο σημείο «Heart of Europe». Το νέο prοject φέρει την υπογραφή του Kleindienst Group και γειτονεύει με τα νησιά που αντιστοιχούν στην Ολλανδία, τη Γερμανία και η Σουηδία.

Οι κατοικίες που επιπλέουν δημιουργήθηκαν ως ένα «υβρίδιο» μεταξύ σταθερού σπιτιού και πλοίου και παρότι δεν έχουν «μηχανή» για να μετακινηθούν, ένας γερανός τα τοποθετεί στο επιθυμητό σημείο και μένουν σταθερά «αγκυροβολημένα».

Εικόνα

Τα τριώροφα ακίνητα έχουν έναν υποθαλάσσιο όροφο, έναν όροφο στην επιφάνεια της θάλασσας και έναν όροφο «κατάστρωμα». Πρόκειται για πολυτελείς κατοικίες με εντυπωσιακή θέα, πισίνα, τζακούζι, συστήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Η πρώτη βίλα τοποθετήθηκε το 2020, σύμφωνα με το Arabian Business και η πρώτη φάση αναμένεται να φτάσει τις 78 κατοικίες, ενώ η ολοκλήρωση του project θα περιλαμβάνει συνολικά τις 131 βίλες.

Η αρχική τιμή για ένα ακίνητων 4,000-square-foot, με ένα υπνοδωμάτιο και δύο μπάνια ανέρχεται στα 2.990.506 δισ. δολάρια σύμφωνα με την Driven Properties.

Εικόνα

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το gallery εδώ:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης SPEND IT

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ