Γαλλία: Ο Φρ. Ολάντ υποψήφιος βουλευτής με το Λαϊκό Μέτωπο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γαλλία: Ο Φρ. Ολάντ υποψήφιος βουλευτής με το Λαϊκό Μέτωπο
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ανακοίνωσε την κάθοδό του στις βουλευτικές εκλογές, με τη σύμπραξη των κομμάτων της Αριστεράς.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το νέο Λαϊκό Μέτωπο, τη σύμπραξη των κομμάτων της Αριστεράς ενόψει των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία.

Σύμφωνα με εφημερίδα της περιοχής της πόλης Τουλ, στην οποία ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας είχε διατελέσει δήμαρχος με το Σοσιαλιστικό κόμμα, ο Φρανσουά Ολάντ θα κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές της 30ής Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποντάρουν Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2026 οι αεροπορικές

Αγγελίες εργασίας: Ποιες ειδικότητες έχει ανάγκη η ελληνική αγορά και ποιες αναζητά η Ευρώπη - Πως «φιλτράρονται» τα βιογραφικά

Ενεργειακή Φτώχεια: Το κρυφό κοινωνικό κόστος πίσω από το φως και τη θέρμανση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider