Συνάντηση Γεωργιάδη με τους επικεφαλής του ΕΟΔΥ για την πορεία του κορονοιού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνάντηση Γεωργιάδη με τους επικεφαλής του ΕΟΔΥ για την πορεία του κορονοιού
Η πορεία του κορονοιού πρώτο θέμα στην ατζέντα συνάντησης του υπουργού με τους επικεφαλής του ΕΟΔΥ

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η αναπληρώτρια υπουργός Ειρήνη Αγαπηδάκη συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χριστάκη Χατζηχριστοδούλου και Στέλιο Ορφανό και στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα νέα δεδομένα για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα, όπως ενημερώνει με tweet το Υπουργείο Υγείας.

Νωρίτερα, ο υπουργός είχε δεχθεί στο γραφείο του διαδοχικά τον πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο. Στη συζήτηση με τον κ. Πατούλη τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τους γιατρούς, και τρόπους για την επίλυση τους ενώ με τον κ. Γιαννάκο συζήτησε τα θέματα και τα αιτήματα της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ευκαιρία για έκπτωση έως 20% - Πάνω από 780.000 ασφαλισμένες κατοικίες

ΜΜΜ: Τα πρόστιμα για εισιτηριοδιαφυγή στις αστικές συγκοινωνίες, φθορές και επιθέσεις σε ελεγκτές - Η κοινωφελής εργασία

Τα «αναχώματα» του ΕΦΚΑ για να υποχωρήσει το κύμα εξόδου προς την σύνταξη της τελευταίας 6ετίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider