Υπό ανάκριση φέρεται να βρίσκεται η Εύα Καϊλή στις Βρυξέλλες για υποψίες διαφθοράς - Τέθηκε εκτός ΠΑΣΟΚ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπό ανάκριση φέρεται να βρίσκεται η Εύα Καϊλή στις Βρυξέλλες για υποψίες διαφθοράς - Τέθηκε εκτός ΠΑΣΟΚ
Υπό ανάκριση φέρεται να βρίσκεται η Εύα Καιλή στις Βρυξέλλες από τις ευρωπαϊκές αρχές για ζητήματα διαφθοράς, σύμφωνα με τη βελγική Le Soir.

Υπό ανάκριση φέρεται να βρίσκεται η Εύα Καϊλή στις Βρυξέλλες από τις ευρωπαϊκές αρχές για ζητήματα διαφθοράς, σύμφωνα με τη βελγική Le Soir. Οι αρχές φέρονται να έψαξαν την κατοικία της αντιπροέδρου του ευρωκοινουβουλίου σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με το βελγικό μέσο, υπάρχουν υποψίες για διαφθορά που συνδέονται με το Κατάρ.

Όπως αναφέρεται στο βελγικό δημοσίευμα, από το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 15 έρευνες από το κεντρικό γραφείο καταπολέμησης της διαφθοράς. Τέσσερα άτομα, φέρεται να έχουν συλληφθεί με υποψίες για διαφθορά, βάσει των εντολών του ανακριτή Μισέλ Κλεζ, ο συνδικαλιστής Λούκα Βισεντίνι, ο πρώην ευρωβουλευτής Πιέρ-Αντόνιο Πανζέρι, καθώς και ο Φ.Τζ., πρώην βοηθός του κου. Πανζέρι και σύντροφος της κας. Καϊλή.

Στο δημοσίευμα παρατίθεται tweet της 1ης Νοεμβρίου, για τη συνάντηση της κας. Καϊλή με τον υπουργό Εργασίας του Κατάρ, Μ. Αλ Μαρί.

Σημειώνεται πως στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει σύλληψη ευρωβουλευτή λόγω της διπλωματικής ασυλίας είναι να πιαστεί «επ’αυτοφώρω».

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης αποφάσισε να τεθεί εκτός κόμματος η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider