Σολτς για κυρώσεις: Όλοι θα υποφέρουμε, αλλά η Ρωσία θα υποφέρει περισσότερο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σολτς για κυρώσεις: Όλοι θα υποφέρουμε, αλλά η Ρωσία θα υποφέρει περισσότερο
Πάνω από 300.000 Ουκρανοί πρόσφυγες βρίσκονται ήδη στην Γερμανία, με τον καγκελάριο της χώρας να τονίζει πως «αυτό είναι μόνο η αρχή».

Για μεγάλες και σημαντικές επιπτώσεις στις χώρες της Ευρώπης λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία έκανε λόγο ο Γερμανός καγκελάριος, Όλαφ Σολτς.

Μιλώντας μετά από συνάντηση που είχε με την πρωθυπουργό της Σουηδίας, Μαγκνταλένα Άντερσον, ο Σολτς δήλωσε χαρακτηριστικά «η Ρωσία έχει παραβεί, έχει σπάσει τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου.

Όλοι θα υποφέρουμε, αλλά η Ρωσία θα υποφέρει περισσότερο» σημείωσε.

Ακόμα, ο ίδιος είπε ότι μέχρι σήμερα πάνω από 300.000 Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν φτάσει στη Γερμανία και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά καθώς «βλέπουμε μόνο την αρχή» αυτού του φαινομένου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα 750 ευρώ για 170.000 εργαζόμενους και ανέργους: Άνοιξαν οι αιτήσεις - Άμεση η πληρωμή

Κλήρωση Τζόκερ 17/07/2025: Οι αριθμοί που κερδίζουν 13 εκατ. ευρώ

O Τραμπ αλλάζει βασικό συστατικό της Coca-Cola - «Είναι απλώς καλύτερη!»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider