Ελλάδα
11-10-2021 | 20:59

ΕΟΔΥ: Συνάντηση παραλαβής – παράδοσης Θεοκλή Ζαούτη και Παναγιώτη Αρκουμανέα

Newsroom
Μοιράσου το
ΕΟΔΥ: Συνάντηση παραλαβής – παράδοσης Θεοκλή Ζαούτη και Παναγιώτη Αρκουμανέα
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 11.10.2021 στο Γραφείο Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, συνάντηση παραλαβής – παράδοσης, μεταξύ του Προέδρου του Οργανισμού κ. Θεοκλή Ζαούτη και του απελθόντος Προέδρου κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Κατά τη συνάντηση, που διήρκησε μιάμιση ώρα ο κ. Αρκουμανέας ενημέρωσε τον κ. Ζαούτη για όλα τα ζητήματα, τα οποία διαχειρίστηκε στη διάρκεια της θητείας του και αφορούν στο επιστημονικό έργο και τις δράσεις του Οργανισμού και πρόσθεσε ότι είναι στη διάθεση του νέου Προέδρου ανά πάσα στιγμή.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού ευχαρίστησε τον πρώην Πρόεδρο για την ενημέρωση που του παρείχε, σημειώνοντας ότι η δουλειά που έγινε στον ΕΟΔΥ τα προηγούμενα δύο χρόνια, παρότι μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρες και δύσκολες, άλλαξε θετικά την προσέγγιση απέναντι στη Δημόσια Υγεία.

Ο κ. Ζαούτης επισήμανε ότι «έργο μας είναι τώρα να συνεχίσουμε αυτή τη σύγχρονη κατεύθυνση απαντώντας πιο άμεσα και αποτελεσματικά στις προκλήσεις, που όπως αποδεικνύουν στην πράξη, δεν είναι πάντα προβλέψιμες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Πού θα κάνετε δωρεάν τεστ Covid-19 την Τρίτη 11/10

Ο Θ. Πλεύρης έκανε δεκτή την παραίτηση του Π. Αρκουμανέα από τον ΕΟΔΥ

Αρκουμανέας: Προς παραίτηση ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ