«Κατά» των διαπεριφερειακών μετακινήσεων το Πάσχα η εισήγηση της κυβέρνησης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Κατά» των διαπεριφερειακών μετακινήσεων το Πάσχα η εισήγηση της κυβέρνησης
Υπενθυμίζεται πως σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, από το οποίο θα γίνουν ανακοινώσεις, ανάλογα με το τι θα αποφασίσουν οι ειδικοί.

Σήμερα θα συνεδριάσει η επιτροπή των ειδικών «για να εξετάσει κάποιες σκέψεις της κυβέρνησης που αφορούν το Πάσχα», όμως η εισήγηση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις το Πάσχα, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Ο λόγος που συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή για αυτά τα θέματα είναι για να δώσουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα μία ορατότητα στους πολίτες. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μείζον σημασίας θέμα για όλους» είπε.

Ερωτηθείσα αν θα υπάρξουν ανακοινώσεις ή διάγγελμα από τον πρωθυπουργό απάντησε πως «καμία τέτοια απόφαση δεν έχει ληφθεί». «Αν επιλεγεί ένας τέτοιος τρόπος επικοινωνίας του πρωθυπουργού με τους πολίτες θα το μάθετε και θα ανακοινωθεί» είπε.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, από το οποίο θα γίνουν ανακοινώσεις, ανάλογα με το τι θα αποφασίσουν οι ειδικοί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider