Πελώνη: Να σπάσει την σιωπή του ο κ. Αλέξης Τσίπρας- μείζον πολιτικό ζήτημα οι καταγγελίες Κοντονή

Μαρία Νταλιάνη
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πελώνη: Να σπάσει την σιωπή του ο κ. Αλέξης Τσίπρας- μείζον πολιτικό ζήτημα οι καταγγελίες Κοντονή
Μείζον πολιτικό ζήτημα χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του insider.gr κάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να σπάσει την σιωπή του» και να απαντήσει για ποιο λόγο μετατέθηκαν οι εκλογές του 2019 κατά δέκα ημέρες ώστε να ψηφιστούν στην Βουλή οι Ποινικοί Κώδικες.

Μείζον πολιτικό ζήτημα χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του insider.gr κάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να σπάσει την σιωπή του» και να απαντήσει για ποιο λόγο μετατέθηκαν οι εκλογές του 2019 κατά δέκα ημέρες ώστε να ψηφιστούν στην Βουλή οι Ποινικοί Κώδικες.

«Προφανώς και είναι μείζον πολιτικό ζήτημα, ακόμη πιο μείζον είναι η σιωπή του κ. Τσίπρα και η προσπάθεια του Συριζα να αποδομήσει τον υπουργό του» υπογράμμισε η κ. Πελώνη. Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να σπάσει την σιωπή του και να απαντήσει για τις καταγγελίες του υπουργού του σε ότι αφορά την μετάθεση του χρόνου των εθνικών εκλογών τον Ιούλιο του 2019 για να ψηφίσει τους νέους Ποινικούς Κώδικες» τόνισε.

Οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε ανακοίνωση της, η Κουμουνδούρου χαρακτηρίζει «ανοησίες» όσα καταγγέλλει ο πρώην υπουργός και του εύχεται «καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα ως αχθοφόρος πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων».

«Αν είναι όντως αχθοφόρος συμφερόντων, όπως τον καταγγέλλουν οι πρώην σύντροφοί του, θα πρέπει να απολογηθεί αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει αυτό το ρόλο και αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα. Ας αλλάξουν κασέτα λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ και ας δώσουν απάντηση, ειδικά όταν τα ερωτήματα είναι μείζονος πολιτικής σημασίας και αγγίζουν θεσμούς της Δημοκρατίας» ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider