Opinion Poll: Το έργο του Βασίλη Κικίλια αναγνωρίζουν οι πολίτες – Πρώτος μεταξύ των υπουργών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Opinion Poll: Το έργο του Βασίλη Κικίλια αναγνωρίζουν οι πολίτες – Πρώτος μεταξύ των υπουργών
Μεγάλη παραμένει η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, με τη ΝΔ να διατηρεί ισχυρό προβάδισμα, της τάξης του 18,7%. Τι δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll.

Tο έργο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, αναγνωρίζουν οι πολίτες, όπως καταδεικνύεται από δημοσκόπηση της Opinion Poll που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας POLITICAL.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, ο Βασίλης Κικίλιας έρχεται πρώτος με 24% στην ερώτηση: «Ποιους από τους υπουργούς ξεχωρίζετε για τη συνολική πολιτική παρουσία τους και το έργο που έχουν παράξει».

insider

 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην έρευνα η απάντηση ήταν αυθόρμητη, δηλαδή οι ερωτώμενοι απλά κλήθηκαν να πουν αυθόρμητα ποιους υπουργούς ξεχωρίζουν για τη συνολική παρουσία και το έργο τους.

Ο κ. Κικίλιας διαχειρίζεται την υγειονομική κρίση από την πρώτη στιγμή, εδώ και περίπου 10 μήνες, από τότε που ο κορονοϊός εμφανίστηκε και στην Ελλάδα.

Ακολουθούν σε θετικές απόψεις οι Νίκος Δένδιας, Τάκης Θεοδωρικάκος και Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο βαθμός ικανοποίησης για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας συνολικά από την κυβέρνηση είναι της τάξης του 58%.

Στο 18,7% το προβάδισμα της ΝΔ

Μεγάλη παραμένει η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, με τη ΝΔ να διατηρεί ισχυρό προβάδισμα, της τάξης του 18,7%.

insider

 

Συγκεκριμένα, ως προς την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει το 37,5% στην πρόθεση ψήφου - σημειώνοντας μία πτώση 0,5% σε σχέση με τη μέτρηση του Οκτωβρίου - ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 18,8 % (αύξηση 0,7%).

Τα άλλα κόμματα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα: ΚΙΝΑΛ 6,5%, ΚΚΕ 5%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3,1% και ΜέΡΑ 25 2,8%.

Συντριπτικό το ποσοστό Μητσοτάκη στην καταλληλότητα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδεικνύεται κυρίαρχος και με απόθεμα εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης προς το πρόσωπό του, αφού στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός συγκεντρώνει το 50,4% των προτιμήσεων έναντι 18,2% του Αλέξη Τσίπρα, με το 26,1% να επιλέγει τον ΚΑΝΕΝΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider