«Αλλάζω Θερμοσίφωνα»: Παράταση μέχρι τις 24/10 για τις αγορές νέων Ηλιακών Θερμοσιφώνων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Αλλάζω Θερμοσίφωνα»: Παράταση μέχρι τις 24/10 για τις αγορές νέων Ηλιακών Θερμοσιφώνων
Παράταση ως τις 24 Οκτωβρίου 2023 παίρνει η νέα καταληκτική ημερομηνία αγορών νέων Ηλιακών Θερμοσιφώνων στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα, όπως ανακοίνωσe την Τρίτη το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Παράταση ως τις 24 Οκτωβρίου 2023 παίρνει η νέα καταληκτική ημερομηνία αγορών νέων Ηλιακών Θερμοσιφώνων στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα, όπως ανακοίνωσe την Τρίτη το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του insider.gr.

Υπενθυμίζεται πως η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν στις 4 Οκτωβρίου 2023.

Με την παράταση του Προγράμματος Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα μεταφέρονται και οι αντίστοιχες ημερομηνίες ορόσημα του προγράμματος ως εξής:

Περίοδος Αγορών: Αγορές με χρήση επιταγών του Προγράμματος μπορεί να γίνεται από τους ωφελούμενους μέχρι και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 (ορόσημο λήξης αγορών).

Λήξη Εξαργύρωσης Δεσμευμένων Επιταγών: Οι Επιταγές οι οποίες είναι σε Κατάσταση «Δέσμευσης σε έμπορο» κατά την καταληκτική ημερομηνίας εξαργυρώσεων έχουν δυνατότητα Εξαργύρωσης μέχρι και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023.

Παράδοση Παλαιών Συσκευών από Ωφελούμενους: Παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση από τους ωφελούμενος στους εμπόρους μπορούν να γίνονται έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023. Ειδικά για τις εξαργυρώσεις των Δεσμευμένων σε έμπορο επιταγές, οι παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση από τους ωφελούμενος μπορούν να γίνονται έως και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.

Μεταβατική περίοδος: Δυνατότητα επιστροφών / ακυρώσεων συναλλαγών στο πλαίσιο του Προγράμματος, όπως ειδικότερα ορίζεται στην ενότητα 8, μπορούν να πραγματοποιούνται μέχρι τη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου (ορόσημο λήξης μεταβατικής περιόδου). Εντός του ίδιου διαστήματος επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η αγορά νέων συσκευών (νέα εξαργύρωση) μόνο για τις επιταγές που ακυρώθηκαν μετά το ορόσημο λήξης αγορών (εντός της μεταβατικής περιόδου).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πώς προχωρούν οι επενδύσεις της REDS – To Smart Park, το Campas Project, οι Γούρνες και η Ρουμανία

Aegean: Οι 5 στρατηγικοί πυλώνες ανάπτυξης για νέα ρεκόρ 

ΕΥ Attractiveness Survey: Εξακολουθεί να ενισχύεται η ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού

gazzetta
gazzetta reader insider insider