Αύριο στις 11 οι ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης λόγω της διεθνούς ενεργειακής κρίσης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αύριο στις 11 οι ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης λόγω της διεθνούς ενεργειακής κρίσης
Την Παρασκευή η εξειδίκευση των μέτρων λόγω της διεθνούς ενεργειακής κρίσης.

Αύριο, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θόδωρο Σκυλακάκη για τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας από τις επιπτώσεις της διεθνούς ενεργειακής κρίσης.

Οι δηλώσεις θα γίνουν στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών και θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, η οποία θα τις διανείμει σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την ψηφοφορία για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας για το θέμα των ανατιμήσεων στην ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην σύσκεψη μετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος. Στο επίκεντρο τέθηκαν οι ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας μετά το ράλι τιμών φυσικού αερίου και πετρελαίου, και τα μέτρα στήριξης προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις αυξήσεις στο ρεύμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider