Επιστροφή στην κερδοφορία για την ΑΝΕΚ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιστροφή στην κερδοφορία για την ΑΝΕΚ

Στην κερδοφορία επέστρεψε ο όμιλος ΑΝΕΚ το εννεάμηνο του 2015, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και τους περιορισμούς στη διακίνηση κεφαλαίων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα, τα ενοποιημένα καθαρά αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας διαμορφώθηκαν σε κέρδη 2,4 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 11,0 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα καθαρά αποτελέσματα μετά από φόρους της μητρικής διαμορφώθηκαν σε κέρδη 1,5 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 10,0 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ειδικότερα, Βελτίωση παρουσίασαν και τα κέρδη προ φόρων, χρηματοοικονομικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων (EBITDA) του Ομίλου, τα οποία ανήλθαν σε 23,7 εκατ. ευρώ έναντι 9,9 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ για τη μητρική διαμορφώθηκαν σε 21,3 εκατ. ευρώ έναντι 8,9 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2014.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών για το εννεάμηνο του 2015 μειώθηκε σε 125,8 εκατ. ευρώ έναντι 137,5 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Αντίστοιχα, ο κύκλος εργασιών της μητρικής διαμορφώθηκε σε 109,7 εκατ. ευρώ έναντι 120,6 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2014.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider