«Μοιράστε» τον λογαριασμό με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι i-bank Pay

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Μοιράστε» τον λογαριασμό με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι i-bank Pay
Οι χρήστες του i-bank Pay μπορούν να στέλνουν ή να λαμβάνουν χρήματα από τους φίλους τους, είτε αυτοί περιλαμβάνονται στη λίστα των επαφών τους, είτε είναι φίλοι τους στο Facebook. 

Μια νέα δυνατότητα προσφέρει το i-bank Pay, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Εθνικής Τράπεζας, η οποία βοηθά τις παρέες να μοιράζει τον λογαριασμό... ψηφιακά.

Με την επιλογή «split-the-bill», οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να πληρώσουν το μέρος από τον λογαριασμό που τους αναλογεί χωρίς μετρητά, ψιλά και ρέστα.

Επιπλέον, οι χρήστες του i-bank Pay μπορούν να στέλνουν ή να λαμβάνουν χρήματα από τους φίλους τους, είτε αυτοί περιλαμβάνονται στη λίστα των επαφών τους, είτε είναι φίλοι τους στο Facebook.

Μια ακόμη δυνατότητα που έχουν είναι ότι μπορούν να κάνουν τις πληρωμές τους σε πάνω από 120.000 σημεία (καταστήματα και επιχειρήσεις) σε όλη τη χώρα, τα οποία που φέρουν το σήμα i-bank POS ή i-bank Pay.

Με αυτόν τον τρόπο, κερδίζουν ταυτόχρονα και πόντους του προγράμματος επιβράβευσης go4more, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό. Μπορούν, επίσης, να κάνουν τις αγορές τους μέσω του κινητού σε συνεργαζόμενα e-shops.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider