Διευκρινίσεις για τις υπηρεσίες παράδοσης φαγητού δίνει η Μεγάλη Βρεταννία

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διευκρινίσεις για τις υπηρεσίες παράδοσης φαγητού δίνει η Μεγάλη Βρεταννία
«Η πεζή έννοια του delivery δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα της παραπάνω υπηρεσίας».

Διευκρινίσεις για την υπηρεσίες παράδοσης φαγητού την οποία εξετάζει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και King George έδωσε η εταιρεία, μετά από τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή του ξενοδοχείου Τιμ Ανανιάδη κατά την συμμετοχή του στη ψηφιακή εκδήλωση «Ho.Re.Ca. Business: Shaping Future Trends» που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο των AmChamGR Digital Talks & Events τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «προς άρση παρεξηγήσεων και παρερμηνειών το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία εξετάζει να διευρύνει τις υπηρεσίες catering προτείνοντας ολοκληρωμένα gourmet γεύματα σε πελάτες που θα ήθελαν τα καταναλώνουν το μενού στον χώρο τους για αριθμό ατόμων που δεν δικαιολογεί full catering. Η πεζή έννοια του delivery δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα της παραπάνω υπηρεσίας και σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη πιθανή μελλοντική υπηρεσία βρίσκεται σε φάση έρευνας αγοράς και δεν θα υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον».

Να υπενθυμίσουμε ότι ερωτηθείς ο κ. Ανανιάδης «αν έχει νόημα τα πεντάστερα ξενοδοχεία πόλεως, όπως η Μεγάλη Βρεταννία και King George, να μπουν στη διαδικασία του take away ή στην προσφορά έτοιμων γευμάτων κατ'οίκον», ο γενικός διευθυντής απάντησε: «Για τα ξενοδοχεία πόλεως κι αυτά που έχουν την δυνατότητα να έχουν εστιατόρια που δεν έχουν μόνο το τυπικό εστιατόριο του ξενοδοχείου έχει νόημα. Εμείς το κοιτούσαμε η αλήθεια είναι, για αρκετό καιρό πριν την κρίση και τώρα που θα ξανανοίξουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο θα βάλουμε ένα πρόγραμμα».

«Βέβαια δεν θα είναι κάτι που θα μας δώσει τεράστιο τζίρο αλλά θα μας κρατήσει και στην αγορά, γιατί πιστεύουμε ότι εκτός του ότι το delivery πήρε μια διαφορετική έκταση με την κρίση του κορονοϊού, θα έχει ένα χώρο στην αγορά και της εστίασης και των ξενοδοχείων» κατέληξε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider