Consumer Smartphone of the Year βγήκε το Nokia 7 Plus

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Consumer Smartphone of the Year βγήκε το Nokia 7 Plus

Τον τίτλο του Consumer Smartphone of the Year από την επιτροπή EISA (Expert Imaging and Sound Association) κατάφερε να κερδίσει το Nokia 7 σύμφωνα με την HMD Global, την αντιπρόσωπο των κινητών Nokia

Η κριτική επιτροπή για τα βραβεία EISA αποτελείται από 55 από τα πιο αξιόλογα και εξειδικευμένα περιοδικά και websites τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η επιτροπή επέλεξε να δώσει το βραβείο στο Nokia 7 plus για το μοναδικό σχεδιασμό του, τις δυναμικές επιδόσεις και τις εκπληκτικές του δυνατότητες imaging, υπερέχοντας του σκληρού ανταγωνισμού σε μια από τις πιο δύσκολες κατηγορίες στα βραβεία EISA.


«Το Nokia 7 plus σχεδιάστηκε με γνώμονα όλα όσα πρεσβεύουμε ως εταιρία γι’ αυτό το λόγο και είμαστε ενθουσιασμένοι που το αποτέλεσμα συνάδει με τις απαιτήσεις των ειδικών του κλάδου. Επιδιώκουμε να δημιουργούμε smartphones συνδυάζοντας στο έπακρο τη δύναμη, τις φωτογραφικές δυνατότητες και το μοναδικό σχεδιασμό σε όλες τις κατηγορίες τιμής. Το Nokia 7 plus είναι το επισφράγισμα της επιλογής μας να προσφέρουμε συσκευές με όμορφο σχεδιασμό και δύναμη, σε ένα εκπληκτικό πακέτο κόστους. Λαμβάνοντας μια τόσο σημαντική αναγνώριση από μια αναγνωρισμένη επιτροπή βραβείων όπως η EISA, αποδεικνύουμε ότι με το Nokia 7 plus είναι δυνατό να προσφέρουμε παγκοσμίου επιπέδου στυλ και υλικό με μια τόσο δυναμική συσκευή», ανέφερε ο Juho Sarvikas, Chief Product Officer της HMD Global.

Nokia 7 plus: ο flagship ήρωας για όλους

Το Nokia 7 plus αποτελεί ένα αληθινό ήρωα στη γκάμα των Nokia smartphones. Συνδυάζει καινοτόμο οπτικό υλικό με προηγμένους αλγόριθμους σε επίπεδο imaging, και καταφέρνει να βγάζει μοναδικές φωτογραφίες. Εξοπλισμένο με διπλούς οπίσθιους αισθητήρες με οπτικά ZEISS, διαθέτει βασική κάμερα 12MP ευρείας γωνίας με αρκετά καλά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού αλλά και υπερβολικού φωτισμού και μια δευτερεύουσα κάμερα 13MP με δυνατότητα 2x οπτικού ζουμ. Μάλιστα η συσκευή διαθέτει γρήγορο και εύκολο χειροκίνητο έλεγχο με επιλογές όπως white balance, focus, ISO, shutter speed και exposure.

Η εμπρόσθια κάμερα φτάνει τα 16MP εξοπλισμένη και πάλι με οπτικά ZEISS, και μπορεί να προσαρμοστεί εξίσου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αυξάνοντας την ευαισθησία φωτισμού ώστε να διασφαλίσει ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα στις selfies. Οι προηγμένες Dual-Sight δυνατότητες της εμπρόσθιας και των οπίσθιων καμερών που καταγράφουν ταυτόχρονα την ultimate #Bothie. Τρία μικρόφωνα καταγράφουν με τον επιβλητικό 360° Nokia spatial ήχο που απαιτεί ένα 4K βίντεο, τοποθετώντας το κοινό στο επίκεντρο της δράσης, ενώ δημιουργούν περιεχόμενο κατάλληλο για προβολή σε μια μεγάλη οθόνη.

Για κάτι ακόμα για το οποίο ξεχωρίζει το κινητό είναι η μπαταρία του η οποία προσφέρει αυτονομία έως και 2 ημέρες με λογική χρήση. Κατά τα λοιπά το κινητό έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό - καμπύλη στην πίσω πλευρά και λεπτές άκρες - Full HD+ οθόνη 6 ιντσών με αναλογία 18:9.

Σχεδιασμός, καινοτομία και τεχνολογία

Η επιτροπή των βραβείων EISA περιλαμβάνει ειδικούς από όλο τον κόσμο που ψηφίζουν σε κατηγορίες όπως Φωτογραφία, Hi-fi Home Theatre και Συσκευές Κινητής. Όλα τα προϊόντα που είναι υποψήφια για ένα βραβείο EISA, περνούν από την επιτροπή μέσω μιας διαδικασίας κρίσεων πολλαπλών σημείων που βαθμολογούν σε επίπεδο τεχνολογίας, σχεδιασμού και καινοτομίας. Απόδειξη για τα world-class διαπιστευτήρια τους αποτελεί ο χαρακτηρισμός όσων προϊόντων καταφέρουν να περάσουν ως shortlisted στις κατηγορίες τους. Υπερέχοντας στους ψήφους της κριτικής επιτροπής έναντι του ανταγωνισμού, το Nokia 7 plus ψηφίστηκε ως το leading consumer smartphone στην κατηγορία Mobile Device και κατέκτησε το αντίστοιχο βραβείο EISA για το 2018-19.

Η λίστα με όλους τους νικητές είναι διαθέσιμη στο EISA. Τα προϊόντα που έλαβαν διακρίσεις θα παρουσιαστούν στην IFA, τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών για καταναλωτές, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2018.

HMD Global

Να υπενθυμίσουμε ότι η HMD Global, με έδρα το Έσποο, της Φινλανδίας, είναι η εταιρεία που αντιπροσωπεύει τα Nokia κινητά τηλέφωνα και tablets. Μάλιστα σύμφωνα με τα πρόσφτα στοιχεία της Counterpoint για την αγορά των κινητών παγκοσμίως η εταιρεία κατάφερε να ξεχωρίσει αφού μέσα σε 18 μήνες από την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας της, κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα των κατασκευαστών καταλαμβάνοντας την 9η θέση, για το δεύτερο τρίμηνο του 2018, με πωλήσεις που έφτασαν τα 4,5 εκατομμύρια τεμάχια και μερίδιο αγοράς 1%. Μάλιστα η HMD ξεπέρασε κατά 100.000 τεμάχια την κινέζικη Tecno (με παρουσία σε αναπτυσσόμενες αγορές κατά κύριο λόγο) η οποία έμεινε στη 10η θέση και κατέγραψε αύξηση πάνω από 700%

Η HMD σχεδιάζει και εμπορεύεται μια σειρά smartphones και κινητών τηλεφώνων που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών και κόστους. Με δέσμευση για καινοτομία και ποιότητα, η HMD Global Oy είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της μάρκας Nokia για τα τηλέφωνα και tablets.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider