15 εκατ. συνδρομητές μετρά πλέον το Xbox Game Pass

Viber Whatsapp Μοιράσου το
15 εκατ. συνδρομητές μετρά πλέον το Xbox Game Pass
Οι συνδρομητές έφταναν τα 10 εκατ. τον Απρίλιο.

Αύξηση 50% σημείωσε ο αριθμός συνδρομητών του Xbox Game Pass το τελευταίο εξάμηνο, φτάνοντας το εντυπωσιακό ορόσημο των 15 εκατ., δεδομένου του lockdown που ψηφιοποίησε την διασκέδαση πολλών πολιτών ανά τον κόσμο αλλά και των επενδύσεων που πραγματοποίησε ο αμερικανικός κολοσσός στον συγκεκριμένο τομέα.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία οι συνδρομητές του Xbox Game Pass έχουν φτάσει πλέον τα 15 εκατ. σημειώνοντας αύξηση 50% μέσα στο τελευταίο εξάμηνο, καθώς τον Απρίλιο ανέρχονταν σε 10 εκατ.

Να θυμίσουμε ότι τους τελευταίους μήνες η εταιρεία παρουσιάζεται αρκετά δραστήρια στον τομέα του gaming αφού πέρα από την νέα παιχνιδομηχανή που αναμένεται τον Νοέμβριο, έχει ενισχύσει αισθητά την συνδρομητική υπηρεσία και πραγματοποιεί συντονισμένες προσπάθειες προώθησης της. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί ήδη η ενσωμάτωση των xCloud (στο Ultimate) και EA Pass ενώ η μεγάλη εξαγορά της ZeniMax Media έναντι 7,5 δισ. ευρώ - αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη εξαγορά που έχει πραγματοποιήσει στα τόσα χρόνια λειτουργίας της - στο πακέτο αναμένεται να προστεθούν οι γνωστοί τίτλοι παιχνιδιών της Bethesda και πολλά στούντιο για την κατασκευή νέων.

Πέρα από αυτά βέβαια μέχρι λίγες ημέρες πριν έτρεχε προσφορά γνωριμίας για το Xbox Game Pass στα PC με την τιμή της συνδρομής να επιστρέφει στα 9,99 ευρώ/μήνα, όσο δηλαδή και το Xbox Game Pass. Το Game Pass Ultimate κοστίζει 12,99 ευρώ/μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider