Λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου Samsung Galaxy Note 20 έχουν απομείνει κι ως συνήθως, οι διαρροές για τα χαρακτηριστικά της νέας πολυαναμενόμενης συσκευής κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους. 

Παρότι η νοτιοκορεατική εταιρεία κρατά τα χαρτιά της κλειστά και θα συνεχίσει, όπως φαίνεται μέχρι και τις 5 Αυγούστου, οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν. Η πιο σημαντική μάλιστα των τελευταίων ημερών έρχεται από τον γνωστό για τις διαρροές του Evan Blass o οποίος με το παρακάτω 360 video μας δίνει μια γεύση της νέας συσκευής.

Όπως διευκρινίζει, στο video φαίνεται η στάνταρ έκδοση της σειράς και όχι η ισχυρότερη και ακριβότερη εκδοχή της, Note 20 Ultra. Σε αυτήν, η φωτογραφική διάταξη στην οπίσθια όψη της συσκευής περιλαμβάνει τρεις φακούς.

Σύμφωνα με τις λοιπές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει να θυμίσουμε ότι η ναυαρχίδα της Samsung θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 865 Plus στις ΗΠΑ, ενώ σε ορισμένες διενθείς αγορές θα η νοτιοκορεταική εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τον Exynos 990. Όπως δε και το Note 20 Ultra, το Note 20 θα συνοδεύεται από την γραφίδα S Pen της σειράς.

Η νέα σειρά Note 20, η οποία θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση της Samsung στις 5 Αυγούστου, θα περιλαμβάνει πέρα από τα δύο κινητά και τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Live, το tablet Tab S7, το έξυπνο ρολόι Galaxy Watch 3 και μια έκδοση 5G του αναδιπλούμενου Z Flip της Samsung το οποίο έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα μέσα στη χρονιά.