Έτσι θα είναι το Galaxy Z Flip, το νέο κινητό της Samsung που διπλώνει (vid)

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έτσι θα είναι το Galaxy Z Flip, το νέο κινητό της Samsung που διπλώνει (vid)
Τιμή, σχεδιασμός, χαρακτηριστικά κι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το νέο αναδιπλούμενο μοντέλο της εταιρείας.

Πολλές ήταν μέχρι στιγμής οι φήμες για το πώς θα μοιάζει το νέο Samsung Galaxy Z Flip η δεύτερη αναδιπλούμενη συσκευή της νοτιοκορεατικής εταιρείας η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 11 Φεβρουαρίου στο Σαν Φρανσίσκο, ωστόσο για πρώτη φορά βλέπουμε το Samsung Galaxy Z Flip σε χρήση, δηλαδή το πώς διπλώνει η συσκευή επί της οθόνης.

Ο λόγος για το βίντεο που κυκλοφόρησε ο Ben Geskin, ο γνωστός για τις διαρροές του τεχνολογικός συντάκτης, στον λογαριασμό του στο Τwitter, το οποίο μας δίνει μια ξεκάθαρη ιδέα για την πολυσυζητημένη συσκευή. Όπως φαίνεται το νέο μοντέλο της Samsung, το οποίο ακολουθεί σχεδιασμό clamshell, όπως και το Razr της Motorola, θυμίζει ένα παραδοσιακό flip phone που διπλώνει αποκτά ωστόσο αρκετά συμπαγές μέγεθος το οποίο χωρά εύκολα σε μια τσέπη.

Παράλληλα φαίνεται ότι το τηλέφωνο έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος, δίπλα σε ένα ψηφιακό ρολόι, όπως άλλωστε είχαν δείξει και οι φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει τον Δεκέμβριο. Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον Max Weinbach ο οποίος έχει ήδη αποκαλύψει αρκετές λεπτομέρειες της σειράς Galaxy G20, το Z Flip θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων εξωτερικά στο πλάϊ και μία δεύτερη οθόνη μόλις 1 ίντσας, η οποία θα δείχνει την ημερομηνία, την ώρα ή το ποσοστό της μπαταρίας και την ταχύτητα φόρτισης και θα χρησιμεύει και ως viewfinder κατά την χρήση της κάμερας.

Αυτό που δεν γίνεται ξεκάθαρο στο βίντεο είναι αν το μοντέλο χρησιμοποιεί το φημολογούμενο «εξαιρετικά λεπτό γυαλί» το οποίο και σχεδίασε η Samsung στην προσπάθειά της αποφύγει προβλήματα που εμφάνισε η οθόνη του Galaxy Fold, της πρώτης δηλαδή προσπάθειας αναδιπλούμενης συσκευής της εταιρείας. Να θυμίσουμε ότι οι περισσότερες φήμες ισχυρίζονται ότι το νέο τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED που θα προστατεύεται από Ultra-Thin Glass (UTG), που είναι ανθεκτικότερο από την πλαστική προστασία που χρησιμοποιείται στο Galaxy Fold.

Κατά τα λοιπά και με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα η συσκευή θα διαθέτει δύο κάμερες εξωτερικά 12MP (ευρυγώνια κι υπερευρυγώνια) και θα Snapdragon 855+ της Qualcomm. Επιπλέον θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση (με ταχύτητα στα 15W), wireless charging και reverse wireless charging.

Το Galaxy Z Flip των 6,7 ιντσών αναμένεται να είναι πιο προσιτό από τον προκάτοχό του που κοστίζει 1.980 δολάρια στις Η.Π.Α. Να θυμίσουμε ότι και η νέα σειρά Razr θα κοστίσει 1.499 δολάρια όταν κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Z Flip θα γίνουν όπως όλα δείχνουν παράλληλα με το Galaxy S11 (το οποίο μπορεί και να ονομάζεται «Galaxy S20») στην εκδήλωση Unpacked της Samsung στο Σαν Φρανσίσκο στις 11 Φεβρουαρίου.

Έτσι θα είναι το Galaxy Z Flip, το νέο κινητό της Samsung που διπλώνει (vid)
Έτσι θα είναι το Galaxy Z Flip, το νέο κινητό της Samsung που διπλώνει (vid)
Έτσι θα είναι το Galaxy Z Flip, το νέο κινητό της Samsung που διπλώνει (vid)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider