Προβλήματα για το αναδιπλούμενο Galaxy Fold της Samsung 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προβλήματα για το αναδιπλούμενο Galaxy Fold της Samsung 
Κάποιες οθόνες γεμίζουν με καμένα pixel, ενώ σε κάποιες άλλες συσκευές αναβοσβήνουν συνεχώς.

Προβλήματα παρουσιάζει το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung. Η εταιρεία έστειλε το Galaxy Fold, το οποίο σημειωτέον θα κοστίζει περίπου 2.000 δολάρια, σε δημοσιογράφους και influencers και κάποιοι απ’ αυτούς ανακοίνωσαν ότι η συσκευή τους χάλασε μετά από μόλις δύο ημέρες χρήσης.

Κάποιες οθόνες γεμίζουν με καμένα pixel, ενώ σε κάποιες άλλες συσκευές αναβοσβήνουν συνεχώς. Ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman δήλωσε ότι η συσκευή που του στείλανε «σταμάτησε να λειτουργεί μόλις μετά από δύο ημέρες», αλλά σημείωσε ότι έβγαλε κατά λάθος μια προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη.

Το ίδιο συνέβη και στον YouTuber Marques Browniee, ο οποίος έβγαλε τη μεμβράνη με αποτέλεσμα η οθόνη να σπάσει. Εκπρόσωπος της Samsung προειδοποίησε την Τετάρτη τους χρήστες να μην βγάζουν την μεμβράνη.

Ωστόσο και το μοντέλο που εστάλη στο CNBC παρουσιάζει προβλήματα αν και ο δημοσιογράφος του καναλιού δεν έβγαλε την εν λόγω μεμβράνη. Η οθόνη αναβοσβήνει συνεχώς:

Η Samsung άρχισε να δέχεται προπαραγγελίες για το Galaxy Fold το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και γρήγορα σταμάτησε η διαθεσιμότητα, δείχνοντας ότι η προσφορά συσκευών παραμένει περιορισμένη τουλάχιστον μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του κινητού στις 26 Απριλίου.

Η ανακοίνωση της Samsung

«Ένας περιορισμένος αριθμός δειγμάτων του Galaxy Fold δόθηκε στα ΜΜΕ για κριτικές και παρουσιάσεις. Δεχθήκαμε κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με την οθόνη των συγκεκριμένων δειγμάτων. Θα εξετάσουμε διεξοδικά τις συγκεκριμένες συσκευές για να εντοπίσουμε την αιτία των συγκεκριμένων προβλημάτων», αναφέρει ανακοίνωση της Samsung.

«Ακόμη, κάποιοι reviewers είπαν ότι έβγαλαν την προστασία της οθόνης, προκαλώντας ζημιά σ’ αυτή. Η οθόνη του Galaxy Fold έρχεται με μια προστατευτική επίστρωση, σχεδιασμένη για να προστατεύει την οθόνη από γρατζουνιές. Η απομάκρυνση της προστατευτικής επίστρωσης μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Θα διασφαλίσουμε ότι αυτή η πληροφορία θα μεταφερθεί ξεκάθαρα στους πελάτες μας», σημειώνει ακόμη η εταιρεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider