Ford EcoSport: Ολική επαναφορά!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ford EcoSport: Ολική επαναφορά!

Πλήρως αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς και με ακόμη εντυπωσιακότερη εμφάνιση, το νέο Ford EcoSport ξεχωρίζει χάρη στο σύγχρονο και ποιοτικό εσωτερικό του, τους αποδοτικούς κινητήρες και φυσικά το νέο Έξυπνο Σύστημα Τετρακίνησης AWD. Ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα εκδόσεων εξοπλισμού, η οποία αν συνδυαστεί και με τα προαιρετικά στοιχεία, τις αποχρώσεις του αμαξώματος αλλά και τη διχρωμία της οροφής, αποφέρει πολλές δεκάδες διαφορετικές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Οι χώροι για τους επιβάτες έχουν αυξηθεί σημαντικά, το δάπεδο του πορτ-μπαγκάζ ρυθμίζεται σε τρία διαφορετικά ύψη για τη δημιουργία ενός κρυφού αποθηκευτικού χώρου και τα καθίσματα προσφέρονται για ξεκούραστες μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης. Στο κόκπιτ περιλαμβάνεται -ανάλογα με τα επίπεδα εξοπλισμού- οθόνη αφής 8 ιντσών, το SYNC 3 με δυνατότητα ελέγχου και χρήσης του τηλεφώνου και του συστήματος πολυμέσων και πλοήγησης με φωνητικές εντολές, καθώς και προαιρετικά το εξαιρετικό ηχοσύστημα της B&O με 10 ηχεία και 675 watt απόδοση, ειδικά σχεδιασμένο για το νέο Ford EcoSport.

Στα μεγάλα όπλα του συμπαγούς SUV της Ford περιλαμβάνεται χωρίς αμφιβολία ο τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας EcoBoost χωρητικότητας ενός λίτρου, που έχει ψηφιστεί έξι φορές ως «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς». Στο EcoSport αποδίδει 125 και 140 ίππους και οι επιδόσεις του είναι αντίστοιχες με εκείνες ενός συμβατικού κινητήρα 1,6 λίτρων, αλλά ο EcoBoost υπερτερεί λόγω χαμηλής κατανάλωσης και λιγότερων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Παράλληλα, συναντάμε και το νέο αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον νέο κινητήρα πετρελαίου 1,5 λίτρων EcoBblue απόδοσης 100 και 120 ίππων.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης, ότι προσφέρονται πέντε χρόνια εγγύηση και ένα πρωτοποριακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ετήσιο επιτόκιο μόλις 2,99%, με διάστημα αποπληρωμής 12 έως 48 μήνες και προκαταβολή από 40%. Παράλληλα, μέσω του προωθητικού προγράμματος «Ford Blue Days» το οποίο ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2018 και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, μπορείτε να αποκτήσετε το EcoSport της αρεσκείας σας με μοναδικά οφέλη, προνομιακό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6%) και έως 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Ford EcoSport: Ολική επαναφορά!
Ford EcoSport: Ολική επαναφορά!
Ford EcoSport: Ολική επαναφορά!
Ford EcoSport: Ολική επαναφορά!
Ford EcoSport: Ολική επαναφορά!
Ford EcoSport: Ολική επαναφορά!
Ford EcoSport: Ολική επαναφορά!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider